RPG na X360

Witam. Wczoraj ukończyłem Dark Souls na pierwszym plusie i tym samym postanowiłem zakończyć przygodę z tym tytułem (wyżej grają już chyba tylko masochiści). Szukam zatem RPG który pozwoli mi go godnie zastąpić. Nie oczekuję tytułu o podobnym stopniu trudności bo taki prawdopodobnie nie istnieje, ale chcę, aby gra miała duży, nieograniczony świat i sporo opcji modyfikowania postaci, jak właśnie w Dark Souls czy Skyrim.

Wiedźmin 2, Fallout 3 lub New Vegas, Fable III, Risen II Mroczne wody, Mass Effect 3, Rage, Mars.

Dragon's dogma,

Risen 2 mroczne wody NIE POLECAM (grałem na pc) Chociaż risen 1 jest dobry.

Dark Souls to nie jest rpg, nie zgadzam sie ;f.

Dragon Age jest na xklocka.

Jako że Dark Souls to action RPG, to moze Darksiders 1 albo 2 by tobie pod pasowało?

-Wiedźmim - przeszedłem na PC

-Fallout, Rage, ME - preferuję jednak fantasy

-Fable I, II i III, Darksiders I - ukończone

-Darksiders II - wciąż za drogie

-Risen - spróbuję

-Dragons Dogma - spróbuję

A Moze KOA: Reckoning?

Darksiders II za drogie? Ja wczoraj kupiłem w empiku za 100 zł nową kopię(z okazji letniej wyprzedaży do końca wakacji jest 50% taniej(lub do wyczerpania zapasów)). Mogę powiedzieć, że nie żałuję gra jest świetna.

Witam. Wczoraj ukończyłem Dark Souls na pierwszym plusie i tym samym postanowiłem zakończyć przygodę z tym tytułem (wyżej grają już chyba tylko masochiści). Szukam zatem RPG który pozwoli mi go godnie zastąpić. Nie oczekuję tytułu o podobnym stopniu trudności bo taki prawdopodobnie nie istnieje, ale chcę, aby gra miała duży, nieograniczony świat i sporo opcji modyfikowania postaci, jak właśnie w Dark Souls czy Skyrim.