Jak w temacie szukam rpg który do gry nie wymaga dostepu do Internetu i jest w miarę rozbudowany. Niekoniecznie musi być darmowy.
Rpg single player
Wiedźmin 1,2 oraz 3 część. - Zapewnię już miałeś styczność z tym tytułem.
The Elder Scrolls V: Skyrim - wiele spędzonych godzin
The Elder Scrolls IV: Oblivion - to samo wiele godzin, świetna gra
Fallout: New Vegas oraz stare osłony mam na myśli 1/2 oraz tactics- dobra gra
Deus Ex: Bunt ludzkości - gra przypadła wielu osobom i jest dobrze oceniana lecz jak dla mnie przeciętniak ale warto wspomnieć
Dark Souls II - nawet nawet
Pillars of Eternity - świetnie się przy tym tytule bawiłem
Divinity: Grzech pierworodny
Risen
Gothic 1, 2 - moim zdaniem dalsze czesci są słabe ale.....
Vampire: The Masquerade - jedyny dobry tytuł o wampirach
Śródziemie: Cień Mordoru - także świetny tytuł i kolejny tytuł roku
Fable: Zapomniane opowieści - jeśli nie grałeś muszisz zagrać
Tytuły które utkwiły mi w pamięci i są warte uwagi. Podałem tam tytuł który średnio mi przypadł do gustu lecz może tobie się bardziej spodoba i będziesz milej spędzać przy tej grze czas
Śródziemie: Cień Mordoru, kupiłem ostatnio, strasznie wciąga! Na dodatek system NEMEZIS robi swoje.
Ostatnio sobie w Chrono Trigger pykam, sporo tych jRPG'ów jest na androidzie, to fajna możliwość ogrania sobie tych tytułów bo na PC w tych czasach grac w cos takiego to nie bardzo
Jeżeli lubisz pykać w Final Fantasy to pewnie Dragon Quest przypadnie Ci do gustu na androida
Aha, sorki xD Patrzyłem na komentarze poprzednika, były komputerowe tytuły
xD
To mobilne? Nie przeglądaj listy jak nie umiesz sobie gier załatwić (gry z nawiasami możliwe że bardziej warte uwagi)
Dice Hunter
Dungelot Shattered Land
dungeon of gravestone
survival of primitive (może być głupie)
Into Mirror
Land sliders takie cóś dziwnego xdd
loot hunters (grindownik)
croatan
xenowerk
legacy quest (troche p2w ale da sie grać bez kasy- wtedy grindownik)
fantashooting 2
the east new world (fajne)
swap quest (P2P)
Demon souls (może być)
combo heroes- tap legend- mimo tytułu RPG
chyba na razie starczy
Parametry telefonu by sie przydaly... a tak to chyba glownie emulatory
My Boy! (full apk latwo wygooglowac) oraz rom Shining Soul 2/Zelda The Minish Cap
ExaGear RPG (niestety konfiguracje sterowania sa darmowe przez okreslony okres... bo na ch jedna darmowa) z Diablo 2 (Dziala plynnie na s6)
Parametry telefonu by sie przydaly... a tak to chyba glownie emulatory My Boy! (full apk latwo wygooglowac) oraz rom Shining Soul 2/Zelda The Minish Cap ExaGear RPG (niestety konfiguracje sterowania sa darmowe przez okreslony okres... bo na ch jedna darmowa) z Diablo 2 (Dziala plynnie na s6)
Ta informacja dała mi nowe życie poza domem Wielkie dzięki.
A tak ciągnąc temat
Masz jeszcze Titan Questa na Androida i iOS
A która z tych gier najbardziej przypomina klimatem Gothica? Jest tutaj taka?
Chrono Trigger?
Jakikolwiek Final Fantasy?
Az dziwne ze nikt jeszcze nie napisal o Bards Tale, bardzo polecam.
Jak w temacie szukam rpg który do gry nie wymaga dostepu do Internetu i jest w miarę rozbudowany. Niekoniecznie musi być darmowy.