[RPG] Szukam ludzi do zagrania w coś

Też jestem za metin 2 ale jakiś priv. Może i czysty grind ale wojny gildi itp itd sa ciekawe ;) wypady na bossy wspólny exp itp itd.

2xUP chyba nie grałeś długo ;D Dungeony, Wojny Gildii, Bossy etc : )

Dokładnie jak Onixa i Nomad wyżej.

Może zrobić oddzielny temat ? i tyle... Bo tutaj to my się nie dogadamy :) Rozumiem że każdy chce w co innego pograć... Ale wydaje mi się że powinniśmy wybrać grę do której nie potrzeba wiele czasu. I grupowo dużo możemy zdziałać. Dostępność do gry, lekka instalka. Małe wymagania. Gra powinna być dodatkową grą do której możemy wbić by pograć właśnie z ekipą tutaj z forum czy jeszcze z kimś z zewnątrz. Wydaje mi się ze Metin2 to dobry tytuł jak na taką odskocznie. Nie chcemy chyba wciągać kogoś w gre tak zeby grał tylko w jeden tytuł ale i miał czas na swoje ulubione gry.

ja polecam wam Eden eternal wiem ze napisałeś ze cukeirek ale gra naprawde fajna i wciaga po liftingu dużo lepiej wygląda polecam

EE to quest grindownik. Idź, zabij, przynieś

Może zrobić oddzielny temat ? i tyle... Bo tutaj to my się nie dogadamy Rozumiem że każdy chce w co innego pograć... Ale wydaje mi się że powinniśmy wybrać grę do której nie potrzeba wiele czasu. I grupowo dużo możemy zdziałać. Dostępność do gry, lekka instalka. Małe wymagania. Gra powinna być dodatkową grą do której możemy wbić by pograć właśnie z ekipą tutaj z forum czy jeszcze z kimś z zewnątrz. Wydaje mi się ze Metin2 to dobry tytuł jak na taką odskocznie. Nie chcemy chyba wciągać kogoś w gre tak zeby grał tylko w jeden tytuł ale i miał czas na swoje ulubione gry.

Nomad to zrób temat ja chętnie zagram z Wami.

Terraria w kilka osób przez tunngle?

Tak jak w temacie, grać moge w prawie wszystko. Ogólnie , poprostu chce zdać się na waszą decyzje bo ja jestem strasznie wybredny , a jak ma się grac juz z kim to nie zwraca się aż tak na to uwagi. Mam 16 lat, ts3, skype.

Poprostu szukam jakiejś stałej (mam nadzieje) ekipy to grania w różne gry mmo , czy nie mmo.

Gry których nie trawie to wiekszość 2d na przykład wonderland, angels, jakieś boi czy tam woi ,a 3d to wow,4story. I serie lineage.