Tak jak w temacie, grać moge w prawie wszystko. Ogólnie , poprostu chce zdać się na waszą decyzje bo ja jestem strasznie wybredny , a jak ma się grac juz z kim to nie zwraca się aż tak na to uwagi. Mam 16 lat, ts3, skype.Poprostu szukam jakiejś stałej (mam nadzieje) ekipy to grania w różne gry mmo , czy nie mmo.Gry których nie trawie to wiekszość 2d na przykład wonderland, angels, jakieś boi czy tam woi ,a 3d to wow,4story. I serie lineage.
Sprecyzuj w co chcesz grać, w jedną grę bo znowu będzie, że każdy będzie podawał po 100 sobie znanych tytułów i nie koniecznie zagra w zespole... Takich prób było ostatnio kilka, tylko troche inaczej się nazywały ale kończyło się jak zwykle, czyli 10 stron spamu bez sensownego zakończenia zbierania drużyny.
Jak naprawdę chcecie złożyć jakiś randomowy team to polecam;
-wybranie tytułu albo kilku do gry zespołowej, taką którą już zbadaliście sami i wiecie, że sami się w nią wkręcicie (na forum jest masa zapytań co do jakiś gier co-op czy mmo itp.)
-po drugie: osoby chętne powinny pisać PW do założyciela tematu (w co są chętni grać i inne info), a owy koordynator tylko informuje w swoim temacie ile jest osób i w co zagracie
-ewentualne wrzucane są tutaj także info kiedy zbieracie się na jakimś czacie czy TSie aby ogbadać temat z chętnymi do zespołu
-osoby niezdecydowane, wiedząc, że już COŚ jest, jakieś osoby grają, same są pewniejsze aby dołączyć i tak tworzenie randomowego zespołu ma spore szanse na zaistnienie
Jestem ciekawy czy ktoś z poprzednich prób stworzył jakieś teamy większe niż 4 osoby...