[RPG] Szukam ludzi do zagrania w coś

Tak jak w temacie, grać moge w prawie wszystko. Ogólnie , poprostu chce zdać się na waszą decyzje bo ja jestem strasznie wybredny , a jak ma się grac juz z kim to nie zwraca się aż tak na to uwagi. Mam 16 lat, ts3, skype.

Poprostu szukam jakiejś stałej (mam nadzieje) ekipy to grania w różne gry mmo , czy nie mmo.

Gry których nie trawie to wiekszość 2d na przykład wonderland, angels, jakieś boi czy tam woi ,a 3d to wow,4story. I serie lineage.

moze elword to 2d

albo eden eternal

badz

fifa onlin 2

metin 2

c9 badz dragon nest

ja moge w takie zagrac :D

Tak jak w temacie, grać moge w prawie wszystko. Ogólnie , poprostu chce zdać się na waszą decyzje bo ja jestem strasznie wybredny , a jak ma się grac juz z kim to nie zwraca się aż tak na to uwagi. Mam 16 lat, ts3, skype.Poprostu szukam jakiejś stałej (mam nadzieje) ekipy to grania w różne gry mmo , czy nie mmo.Gry których nie trawie to wiekszość 2d na przykład wonderland, angels, jakieś boi czy tam woi ,a 3d to wow,4story. I serie lineage.

Sprecyzuj w co chcesz grać, w jedną grę bo znowu będzie, że każdy będzie podawał po 100 sobie znanych tytułów i nie koniecznie zagra w zespole... Takich prób było ostatnio kilka, tylko troche inaczej się nazywały ale kończyło się jak zwykle, czyli 10 stron spamu bez sensownego zakończenia zbierania drużyny.

Jak naprawdę chcecie złożyć jakiś randomowy team to polecam;

-wybranie tytułu albo kilku do gry zespołowej, taką którą już zbadaliście sami i wiecie, że sami się w nią wkręcicie (na forum jest masa zapytań co do jakiś gier co-op czy mmo itp.)

-po drugie: osoby chętne powinny pisać PW do założyciela tematu (w co są chętni grać i inne info), a owy koordynator tylko informuje w swoim temacie ile jest osób i w co zagracie

-ewentualne wrzucane są tutaj także info kiedy zbieracie się na jakimś czacie czy TSie aby ogbadać temat z chętnymi do zespołu

-osoby niezdecydowane, wiedząc, że już COŚ jest, jakieś osoby grają, same są pewniejsze aby dołączyć i tak tworzenie randomowego zespołu ma spore szanse na zaistnienie

Jestem ciekawy czy ktoś z poprzednich prób stworzył jakieś teamy większe niż 4 osoby...

eden eternal bedzie dobry :)

no ale fifka online 2 tez niezla ^^

ja sie pisze na te 2 tytuly.

Hmmm Metin2 na privie (główni dungeony, bossy, wojny)

Dragon Nest

Vindi

Rusty Hearts

wbrew hejtom Metin2 z grupą (oczywiście na privie) jest wciągający ;)

ja mogę pograc w DDO Rifta i jakiegoś FPSa jak AvA ;p

vilczy ma rację. Gdy będzie 3 strona, a wy nie zdecydujecie się to temat zamykam.

moze elword to 2dalbo eden eternalbadzfifa onlin 2metin 2c9 badz dragon nestja moge w takie zagrac

EE - cukierek Fifa gralem i tnie się. (servery czy co?) Metin2 za duzo tam czasu spędzilem, stracone miesiące xD. DN cukierek, ostatniecznie możemy grać :D.

Inne co dawaliście np. Vindictus czy DDO - Lubie te gry, mozemy grać

Poczekam jeszcze na kilka ludzi i może pare innych propo i mozecie zamknąc :)

Dawaj Vindi ja zaczynam grać

Szkoda ze EU wersja vindictusa to wersja "EASY" = Można skakać i nie można sprintować. Przez co jedno z lepszych combo to Jump Hit Jump Hit. Pograłbym na US , o ile nie ma już bana na nas. Ale pewnie jest więc , co zrobić.

Rozumiem że metka nawet pod uwagę nikt nie bierze xd jak mam wybierać to jestem za Vindi

Zagram w metina jeżeli na to się zdecydujecie.

Jak Metin to proponuję priva ExperiorMT2. Medium bardzo przyjemny

DDO jezeli kladziesz nacisk na gre w teamie

Z tych wszystkich gier najbardziej lubie DDO, vindictus mniej bo tam praktycznie caly czas tylko te dungi sie robi (nawala) , w sumie wszystko da sie solować . A w ddo juz bardziej taktycznie :)

Mozna by było także pograć w NWN online też bardzo ciekawa oraz nastawiona na grę grupową nie solo. No i w czwartek wychodzi polska wersja językowa która prezentuje się bardzo fajnie.

@up słyszalem ze gre strasznie słaba :)

Słaba no nie wiem po prostu inna od innych ale na pewno jest dynamiczna i jest co w niej robić. Osobiście zdobyłem 60lvl i mogę powiedzieć że wcale się nie nudziłem w niej wręcz przeciwnie. W tej chwili czekam na polską wersję i zacznę grać od nowa słuchając polskiego dubbingu.

Dużo ludzi jest za metinem jak ktoś chcę grać w metina a założyciel się nie zdecydujcie to piszcie do mnie na pw.

@UP2 Trailer ? Srsly? Każdy trailer jest dobry , lepiej wysyłać gameplaye.

@UP Metin to wogole nie jest gra zespołowa, czysty grind a co w nim fajnego..