TES: Oblivion
Tą grę jak najszybciej sobie zagraj ;p
TES: Oblivion
Tą grę jak najszybciej sobie zagraj ;p
Deus Ex oczywiscie. Według masy osób gra ma najlepszą fabułę wszechczasów, ja także mocno to polecam, całą trylogię.
Dziękuję wszystkim za pomoc, już zrobiłem sobie listę, z podanych przez was gier które muszę ograć, a są to (fanfary): Planescape: Torment, Mass Effect 1 (jeśli komp mi pozwoli to również dwójka), oraz TES: Morrowind. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
Mass Effect 1 (jeśli komp mi pozwoli to również dwójka)
Miej nadzieję, że pozwoli, bo będziesz bardzo żałował jeżeli nie będziesz mógł poznać dalszej części fabuły : D.
Całą trylogię na tym sprzęcie powinieneś przejść, kazda czesc ma niemal identyczne wymagania, ja na starszym sprzecie pykałem na luzie. Morrowind ma bardzo srednia fabułę, wprost beznadziejną w porównaniu z dwiema produkcjami które zamierzasz ograć.
Nie przesadzaj 1 może mu pójdzie co do drugiej części to nie wiem. Ale 3 ma już mocno przebudowany silnik unreal 3 nie ma szans. TESy bym sobie darowal... Mnie jakoś nigdy nie porwaly. Ogólnie bethesda robi dobre sandboxy ale opowiadanie historii idzie im naprawdę średnio. Zamiast TES ograj to http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=19523 zresztą gra jest robiona przez twórców Baldursa itp... Więc będziesz w domu
Arcanum oczywiscie
Nie przesadzaj 1 może mu pójdzie co do drugiej części to nie wiem. Ale 3 ma już mocno przebudowany silnik unreal 3 nie ma szans.
Trzeci Mass Effect ma mniejsze wymagania (i to dośc mocno) niż dwójka.
Trzeci Mass Effect ma mniejsze wymagania (i to dośc mocno) niż dwójka.
nie zgodził bym się. że dużo mniejsze. a bym powiedział że ma nawet wyższe. przykład: mam laptop z procesorem A10-5750M razem z grafiką Radeon HD 8650G i ME2 działał w 60 fps a ME3 w 30-40FPS
Ja na kompie podobnym do wymagan autora M2 musiałem odpalac w low detalach by cos chodziło, trójka zaś chodziła o wiele płynniej na low-medium juz dwójka na wszystkim na low. Wydaje sie ze dwójka ma za duzo jakis gównianych filtrów czy shaderów nawalonych, dlatego scina.
Ja na kompie podobnym do wymagan autora M2 musiałem odpalac w low detalach by cos chodziło, trójka zaś chodziła o wiele płynniej na low-medium juz dwójka na wszystkim na low. Wydaje sie ze dwójka ma za duzo jakis gównianych filtrów czy shaderów nawalonych, dlatego scina.
może nvidie miałeś. a na nvidi może być odwrotnie. że ME2 działa gorzej a ME3 lepiej.
Witam
Poszukuję RPG`a (single player) z ciekawą fabułą, dodam iż odpadają HnS`e, nie istotna dla mnie jest grafika, oraz to czy przez całą grę będę kierował jedną postacią czy też kilkuosobową drużyną, gry w które grałem, i które moim zdaniem mają świetną fabułę:
-Wiedźmin 1 (mam za słaby komp na kolejne części)
-Gothic 1, 2
-Fable 1, 2
-Fallout 1, 2
-KotOR 1, 2
-Icewind Dale 1, 2
-Seria BG
-Dragon Age 1, 2
-Risen 1 (kolejne części, to samo co Wiedźmin)
-Neverwinter Nights 1, 2
-South Park: Stick of Truth
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałem, mam nadzieję że nie.
Specyfikacje kompa:
Windows 8 64-bit
Procesor 2-rdzeniowy 2.20 Ghz
4 Gb RAM
Grafa: AMD Radeon HD 7610M