RPG z ciekawym systemem walki

witam. szukam fajnej gry single player . uwielbiam RPG , a raczej ich fabułe, kocham nagłe zwroty akcji, otoczki tajemniczości i rozbudowaną fabułe a jednocześnie taktyczne walki , nie ważne czy to kontry , uniki , finty i.t.p. w walce 1 na 1 czy taktyczne posunięcie w większej potyczce a nawet bitwie. Znacie jakieś fajne tytuły ? wymagania nie ważne, na razie chodzi mi o samą grę .

Przypadły mi do gustu :

Mount & blade warband - fabuła troche lipa ale bitwy niszczą system

Assassin's Creed 1/2/ Rev. - świetny system walki , fabuła też wymiata

Drakensang The dark eye / The river of time - Fabuła wciąga jak diabli , nie można sie oderwać :D a walki też niczego sobie . o taką gre mi chodzi

czekam na fajne propozycje :)

Jeśli podszedł ci Drakensang (którego sam jestem fanem) to spróbuj BG albo IcewindDale :>. Ew.możesz kupić sobie Philleason's Secrets-DLC do "The River of Time" :).

Mass Effect 2 ma elementy RPG. Gram teraz i bardzo polecam. :)

Seria Gothic oprócz 4ki oczywiście, jeśli nie będzie przeszkadzać Ci jej starość

-Świetna Fabuła

-Świetny system Walki

Top 1 rgp według mojej listy.

Seria Gothic, ale tutaj to bardziej pasuje TES Skyrim. Gra jest miodna, jesli komp pozwoli to mody na poprawe grafiki i jazda. Fabuła, questy, swiat itd. powala na kolana, poboczne watki, ich opis klasa swiatowa. System walki - nic dodac nic ujac do tego perspektywa widoku z 3 czy 1 osoby :)

Jak podobał ci się Wareband to spróbuj "Mount & Blade: Dzikie Pola" według mnie lepsze ;] Polecałbym też Wiedzmina 1 i 2, jeśli chcesz dobre walki to na poziomie minimum średnim.

Star wars Knight of the old republic i Star wars knight of the old republic The sith lord (potcznie zwana Kotor 2 / II)

Seria Dragon Age walki target 1 on 1.

Ogarnij sobie Wiedźmina 2 - bardzo przyjemna walka, fabuła też niczego sobie no i gierka polska :D Zresztą zaraz wiesiek 3 wychodzi to sobie ogarniesz fabułe bo trójeczka też prezentuje się miodnie

przylaczam sie do tematu. wlasnie pobieram wiedzmina 2 :D Poszukuje jakiegos trudnego rpg w stylu skyrima

>Skyrim

>Trudny

Ty chyba w poprzednie Elder Scrollsy nie grałeś

Bądź co bądź, w Oblivionie bardzo szybko można było się wykoksić :)

Skyrim, bardzo fajna gra. Ciekawa fabuła system walki grafa. Polecam też za darmo darkensang przez neta, z kumplami fajna zabawa

Wiedźmin pierwsza część ma bardzo ciekawy system walki,intuicyjny nie jest to typowe "nawalanie" w LPM :)

przylaczam sie do tematu. wlasnie pobieram wiedzmina 2 Poszukuje jakiegos trudnego rpg w stylu skyrima

Trudny i w stylu skyrim'a to ja ci polecę TES 3: Morowind z dodatkami a jak ci wygląd nie przypadnie do gustu to polecam tego moda

(link do downloadu w opisie filmiku prezentującego)

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Darksiders II

Two Worlds

Dragon Age

Wieśiek

Trudny i w stylu skyrim'a to ja ci polecę TES 3: Morowind z dodatkami a jak ci wygląd nie przypadnie do gustu to polecam tego moda (link do downloadu w opisie filmiku prezentującego)

Gralem w morowinda chodzilo mi o jakiegos trudnego rpg na zasadzie skyrima czyt. Dragon age 1.

@Ps Narazie pykam w wiedzmina 2

chcesz cos ciezkiego zapraszam do starych taktykow.... czyli Icewind dale baldurs gate

obecnie... obecnie nadzieja dla ciebie bedzaie dark souls i w przyszlosci moze thief 4

Planscape tornament lub lion heart bardzo dobre stare RPGi a z bardziej nowoczesnych dając że nie będzie ci przeszkadzać broń palna to fallout 3 i fallout new vagas

ps nie wiem w co grałeś więc podaje te tytuły które uważam za dobre i godne polecenia

witam. szukam fajnej gry single player . uwielbiam RPG , a raczej ich fabułe, kocham nagłe zwroty akcji, otoczki tajemniczości i rozbudowaną fabułe a jednocześnie taktyczne walki , nie ważne czy to kontry , uniki , finty i.t.p. w walce 1 na 1 czy taktyczne posunięcie w większej potyczce a nawet bitwie. Znacie jakieś fajne tytuły ? wymagania nie ważne, na razie chodzi mi o samą grę .

Przypadły mi do gustu :

Mount & blade warband - fabuła troche lipa ale bitwy niszczą system

Assassin's Creed 1/2/ Rev. - świetny system walki , fabuła też wymiata

Drakensang The dark eye / The river of time - Fabuła wciąga jak diabli , nie można sie oderwać :D a walki też niczego sobie . o taką gre mi chodzi

czekam na fajne propozycje :)