RPG z multi znowu

Witam!szukam RPG z trybem multi , mam do wydania 100 zł ;) a więc zaczynam opisać: gra musi posiadać średnią grafikę , klimat wprost z dungeon and dragons takie fantasy ale nie tryb taktyczny , muszą być skille nie duzo ale by jakieś efektywne były;), min 2 klasy ;)

RPG w jakie grałem:

-Dungeon siege

-Diablo i Diablo 2(sieczka sieczka i jeszcze raz sieczka no i znowu sieczka xD ma klimat itp. ale znudziło mi sie ;))

-Loki

-Titan Quest i Titan quest immortal throne (aktualnie w to gram ale chciałbym odmiany;))

-Sacred 1 i 2 (dwójka denna)

i nie podawajcie dragon age bo to bede miał od kolezanki na mikołajki ;D wiem wiem dobra koleżanka xD

Sacred 1 i 2 (dwójka denna)

Całkowicie się zgadzam.

Co do tematu to może Torchlight:

- gra "uciekinierów z Blizzarda", tzn. gości, którzy odeszli z Blizza,

- masz jedno miasto - bazę wypadową, z której wchodzisz na dungeony

- w sumie to jest jeden dungeon, z poziomami, im większy lvl, tym głębiej wchodzimy,

- masz swoje zwierzątko (pies lub kot), które może jeść ryby (które możemy kupić za horrendalnie wysoką cenę albo samemu wyłowić), i zmienić się w inne, silniejsze stwory typu pająk (szybszy) itp., niestety efekt ten jest ograniczony czasowo,

- grafika średnia, nic specjalnego,

- niestety nie ma tam klas, możemy tylko budować się pod magię i bić z różdżki i uczyć się tylko skilli typu Firebolt, Lightning itp. albo pod siłę i bić z młotów albo pod zwinność i strzelać z wielkich kusz (łuków) itd.

- z tego co wiem to chyba nie ma tam trybu multi, sorry.

Polecam jako rpg'a, lecz jedyne co nie pasuje do podanych przez ciebie wymagań to tryb multi-.-

I chciałem ci powiedzieć, że zazdroszczę ci koleżanki, sam mam dragon age 2, naprawdę świetna gra.

gra piękna oczywiście ale brak multi :( a coś innego ?:)

Może któreś Neverwinter Nights?

gra piękna oczywiście ale brak multi a coś innego ?

Spokojnie, w produkcji jest Torchlight online. Na dzień dzisiejszy hmmm... nie wiem czy coś się znajdzie dobrego.

@BlastBlue, w Torchlight nie ma klas?, Own3d...

Co do gry, może Magicka?

w Torchlight są 3 klasy. W przybliżeniu: rambo, lamus z różdzką i dzika stokrotka(łowczyni).

Magicka fajna jest jeżeli ma się partnera do COOPA + dodatek vietnam :D

RPG w jakie grałem:-Dungeon siege-Diablo i Diablo 2(sieczka sieczka i jeszcze raz sieczka no i znowu sieczka xD ma klimat itp. ale znudziło mi sie )-Loki-Titan Quest i Titan quest immortal throne (aktualnie w to gram ale chciałbym odmiany;))-Sacred 1 i 2 (dwójka denna)

Erm... Przecież każda z wymienionych przez ciebie gier to hack'n'slash a nie RPG.

W gruncie rzeczy to NWN powinien ci przypasować. Mimo bycia RPGiem (w gruncie rzeczy), jest w nim bardzo dużo sieczki. Sądzę że będzie ci się podobać.

Erm... Przecież każda z wymienionych przez ciebie gier to hack'n'slash a nie RPG.W gruncie rzeczy to NWN powinien ci przypasować. Mimo bycia RPGiem (w gruncie rzeczy), jest w nim bardzo dużo sieczki. Sądzę że będzie ci się podobać.

I tak każdy wie o co mu chodzi ;)

Nie grałem w Torchlighta, słyszałem od kolegi co nieco, więc parę rzeczy może się nie zgadzać...

Z tego co wiem do Gothic 2 można ściągnąć multiplayer. Polecam Ci także zobaczyć Mount&Blade: Warband.

http://skyrim-online.com/ możesz próbować z tym.

A może by tak TwoWorld 2 ? ;)

Gierka jest na prawdę bardzo dobra i kupisz ją za około 70 zł :)

Polecam Gothic'a 2 z dodatkiem noc kruka, zacny singiel i jeszcze lepsze multi.

Witam!szukam RPG z trybem multi , mam do wydania 100 zł ;) a więc zaczynam opisać: gra musi posiadać średnią grafikę , klimat wprost z dungeon and dragons takie fantasy ale nie tryb taktyczny , muszą być skille nie duzo ale by jakieś efektywne były;), min 2 klasy ;)

RPG w jakie grałem:

-Dungeon siege

-Diablo i Diablo 2(sieczka sieczka i jeszcze raz sieczka no i znowu sieczka xD ma klimat itp. ale znudziło mi sie ;))

-Loki

-Titan Quest i Titan quest immortal throne (aktualnie w to gram ale chciałbym odmiany;))

-Sacred 1 i 2 (dwójka denna)

i nie podawajcie dragon age bo to bede miał od kolezanki na mikołajki ;D wiem wiem dobra koleżanka xD