@up
A jak jest z lootem?
@up
A jak jest z lootem?
Normalnie są instancje - znaczy mapki w których znajdują się potworki, teleporty, i na końcu coś silniejszego
z tego co wiem to bez kupna dostępne jest tylko ok 10 map.
Gra fajna, ale niestety nie potrafiła mnie przyciągnąć, mimo że mi się podobał pomysł :/
No i Loot oczywiscie wypada z wszystkich 'elementow' błądzących po instancjach.
Nie chce zakładac nowego tematu wiec napisze tu, ze wzgledu na to ze mam podobna prosbe.
Tez szukam gry rpg, ale z grafika 3D, o nie za duzych wymagniach, z mozliwoscia gry multiplayer.(Two worlds odpada)
@Mikaz
Ja się zastanawiałem nad Dark Messiah. To jest RPG akcji w klimacie fantasy i jest multi. I teraz jest dość tani, bo to gra chyba z 2006r.
Siemanko. Od niedawna szukam jakiejś ciekawej gry RPG do kupienia w wersji pudełkowej, z dobrym trybem multiplayer, np. tak jak w przypadku Warcraft 3 lub Diablo.
Grałem już w: Warcraft 3, Diablo 2, Sacred Złota Edycja(wyłączyli serwery), Neverwinter Nights, Guild Wars, shootery typu CoD, Battlefield, Crysis. Między te tytuły wplątało się GTA IV i SA na multi. Jako ciekawostkę dodam, że grałem też w Divine/Beyond Divinity. Nie mają one multi, ale szukam właśnie coś w ten deseń. Obie gry wciągnęły mnie na długie godziny, mimo tego, iż Beyond było słabsze od pierwszej części.
Nie interesują mnie: Two Worlds, Disciples.
Zauważyłem, że te wszystkie gry, na które wydałem pieniądze, bardzo mi się podobały. W niektóre grałem więcej, a w niektóre mniej, ale znowu sprawdza się powiedzenie, że nic dobrego za darmo nie ma. No, może parę wyjątków by się znalazło .
Z góry dzięki i pozdrawiam .