Rpg Z prawdziwego zdarzenia!

Witam, poszukuję jakiegoś fajnego cRPG podobnego do Gothica czy też Fable. Obie te gry są dla mnie ulubionymi tytułami z tego gatunku. Znacie jeszcze jakieś podobne gry z tego gatunku o ciekawie rozbudowaną fabułę?

Hmmm... osobiście nie grałem ale słyszałem są dobre, niektórzy twierdzą że świetne:

*Risen (1)

*TES`y

Chyba all... :P

Dragon Age jest godny polecenia. Tak samo jak wyżej, Risen to jest must play jeśli chcesz podobną grę do gothica. Ci sami producenci ;) I pierwsza część jest faktycznie lepsza. Może Mount & Blade ? Chociaż nie wiem czy podpada ci pod fabułę, ani czy jest podobna do fable i gothica, ale jest grą, więc pewne podobieństwo jest. Tak czy siak M&B jest super.
no i jeszcze The elder scrolls oczywiście. Skyrim albo Oblivion, albo i starsze, Morrowind etc.

Dzięki wielkie za odpowiedzi, grałem kiedyś w Mount & Blade i nawet mi się podobało, więc chyba czas aby przypomnieć sobie tą gierkę ;)

Ha! Czyli trafiłem. Polecam Warbanda. Z modami jak i bez jest super.

Two Worlds 1 i 2. Polskie gry, naprawdę fajnie zrobione. Mamy otwarty świat i w sumie róbta co chceta. Nie ma ograniczeń poza siłą twojej postaci.

O kurde, Two Worlds, z tego co widzę też jest świetne, no nic muszę się na coś wkońcu zdecydować ;p

Two Worlds możesz grać kampanie przez internet ze znajomymi z tego co pamiętam ;)

Więc, drodzy forumowicze, znacie, bądź aktualnie gracie w jakiegoś porządnego Rpga? Bo tak na prawdę, u mnie to wszystkie warte zagrania gry, przeszedłem na 100%...Gothic 1,2,3 skubnięta czwóreczka...Fable 1/2/3...Risen 1..dużo tego było...

I tu zwracam się z pytaniem do was, znacie jakieś ciekawe Rpg'I?

dziś na steam była przecena chyba titan quest za ~ 6 zeta polecam

btw 8 paragon hc im alive xD

The Walking Dead

W to też można przez internet grać ze znajomymi i przechodzic kampanie :D a dodatek wymiata jeszcze bardziej.

Jak jest przecena to kupujta bo warto. Może i nawet bede sie pisał na gre z kims chętnym

A wiedzmian i

Star Wars: Knights of the Old Republic

grałeś? Jeśli chodzi o kotor

Grałeś może Star Wars: knights of the Old Republic 1 i 2? Zacznij od pierwszej :D

Równierz ci polecam Wiedzmina.

Dragon Age

Wiedźmin (1 i 2)

Mass Effect trylogia

chcesz dobre rpg? ale serio rpg?
Baldur
morrowin
Neverwinter 1-2
i nawet Dungeons and dragons online

Był temat o cRPG dopiero.
Mnie zaciekawiło Two Worlds. Może sobie popatrz.
Dragon age, Mount & Blade, Dishonored, Bioshock, Wiedźminy.
Popaczaj tutaj też :
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/55891-crpg-jaki-polecacie

Hehe, Titan Quest to mam kupiony oryginał :) Ograłem już kilka razy, i naprawdę było warto :P Na razie jednak skupie się na Two Worlds ^^

Jeżeli szukasz prawdziwego cRPG, polecam Ci produkcje BioWare (Dragon Age I oraz II, trylogia Mass Effect, Jade Dynasty, KoTOR'y, a jeżeli nie odrzuca Cię oldschoolowa grafika: Baldur's Gate oraz Neverwinter Nights) Co więcej Planescape: Torment, Icewind Dale, Fallout'y, Wiedźmin 1 i 2 ^_^

Dark Souls

Icewind Dale, Morrowind, Oblivion, Skyrim, Baldury, Neverwinter Nights 1 i 2, Mass Effect ( the best ), Kingdoms of Amalur - Reckoning no i Wiedźminy.