Rpg

Poszukuje jakiegoś ciekawego RPG najlepiej osadzonego w mrocznych czasach, miło by było żeby był bez cenzury(żeby lała się krew odpadające kończyny taakie sprawy :D muszę się odstresować hahaha :) ) oczekiwał bym również by posiadał dobrą grafikę ;).

I tak off topic żeby nie zakładać nowego tematu jakaś ciekawa gra z udziałem zombie również solo gra mnie interesuję nie chodzi mi o żadne survi chcę rzeź ahah z góry dziękuje za pomoc

Jak chcesz rzeź to dead rising 2 :)

Polecam Ci Skyrim, chociaż nie wiem czy jest on "mroczny", ale napewno jest świetny RPG. Fallout 3 też jest ciekawy (postapokaliptyczna gra). Mass Effect mimo, że nie jest osadzony w morcznych czasach to jest świetnym RPG, ale nie odpadają tam kończyny.

Dobry mroczny klimat ma wiedźmin 1 i chyba ręce i nogi odcina o ile dobrze pamiętam ^_^

Nie wiem co znaczy "mrocznych swiatach" ale moze Dark Souls bedzie spoko. Nie chodzi mi tu o "Dark" ale jest... bardzo dobra gra jak i bardzo trudna. Wyzwanie dla Ciebie.

Właśnie o coś takiego mi chodziło najwidoczniej źle to ująłem

Jak chcesz rzeź to dead rising 2

Muszę sprawdzić;)

Polecam Ci Skyrim, chociaż nie wiem czy jest on "mroczny", ale napewno jest świetny RPG. Fallout 3 też jest ciekawy (postapokaliptyczna gra). Mass Effect mimo, że nie jest osadzony w morcznych czasach to jest świetnym RPG, ale nie odpadają tam kończyny.

Fallouta grałem a tego Mass Effect muszę sprawdzić zapowiada się miło jak tak rzuciłem okiem na YT

Dobry mroczny klimat ma wiedźmin 1 i chyba ręce i nogi odcina o ile dobrze pamiętam

Wiedźmin mi jakoś nie pasuje ta walka jakoś mało dynamiczna dla mnie się wydaje

Hmm w wiedźminie walka mało dynamiczna :D fakt faktem musisz wstrzelić się w "combo" klikając ale sekwencje ciosów są naprawdę fajne, ale powiadam Tobie, że warto spróbować bo filmik na yt nie odzwierciedla gameplay'u

Może nie rpg, ale rzeź jest dobra

Metal Gear Rising Revengeance

Gra jest nowa i ma bardzo przyjemną dla oka grafikę. Bardzo fajny slasher.

A może gothic nie opowiada o elfach wróżkach tylko o sprawach ludzkich.

jesli chcesz cos mrocznego i rzez to polecam painkillera :) ale to rpg nie jest

Co do zombie Painkillera można by podpiąć, choć to tak na prawdę hordy demonów z piekła itp. Jestem jednak pewny, że ci się spodoba. Krew się leje, kończyny latają. Bossy w większości mają jakąś tam mechanikę, której wykorzystanie pozwala nam ich poskromić i zgładzić.

RPG to Gothic na pewno, zło atakuje jesteś wybrańcem, od 0 do bohatera, ale bardzo porządny i uznany kawałek gry. Również od Piranha Bytes Risen mógłby ci się spodobać. No i sprawdź two worlds. Chociaż sam nie wiele o grze wiem.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Hmm w wiedźminie walka mało dynamiczna fakt faktem musisz wstrzelić się w "combo" klikając ale sekwencje ciosów są naprawdę fajne, ale powiadam Tobie, że warto spróbować bo filmik na yt nie odzwierciedla gameplay'u

No nie wiem z tym wiedźminem hahaha ;D

Może nie rpg, ale rzeź jest dobraMetal Gear Rising RevengeanceGra jest nowa i ma bardzo przyjemną dla oka grafikę. Bardzo fajny slasher.

To będę musiał sprawdzić przypomina mi starą gre Ninja Blade jakoś tak kiedyś w nią grałem ;D

A może gothic nie opowiada o elfach wróżkach tylko o sprawach ludzkich.

Gothia już grałem ;)

jesli chcesz cos mrocznego i rzez to polecam painkillera ale to rpg nie jest

Przeszedłem obie części ;D

Co do zombie Painkillera można by podpiąć, choć to tak na prawdę hordy demonów z piekła itp. Jestem jednak pewny, że ci się spodoba. Krew się leje, kończyny latają. Bossy w większości mają jakąś tam mechanikę, której wykorzystanie pozwala nam ich poskromić i zgładzić.RPG to Gothic na pewno, zło atakuje jesteś wybrańcem, od 0 do bohatera, ale bardzo porządny i uznany kawałek gry. Również od Piranha Bytes Risen mógłby ci się spodobać. No i sprawdź two worlds. Chociaż sam nie wiele o grze wiem.Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Nad tym Piranha Bytes Risen będę musiał się zastanowić

Czekam na dalsze propozycje :)

W mrocznych czasach, bez cenzury? Fallout: NV. Można wykonywać wiele pięknych dekapitacji i gdy zobaczysz Pana House'a to... Bez spoilerów.

Dragon Age? Krew z przeciwników leci, chociaz jesli potrzebuejsz dynamicznej walki to lepszy będzie Dragon Age II.

Dragon Age? Krew z przeciwników leci, chociaz jesli potrzebuejsz dynamicznej walki to lepszy będzie Dragon Age II.

Dragon Age też już przeszedłem ;/

Jeśli musi być koniecznie rpg, może crpg i świątynia pierwotnego zła.

Jakiś neverwinter nights 1 ? dungeon siege 1,2,3

Crpg ? Nie znam się niestety na skrótach jak można coś więcej na ten temat to bym podziękował ;)
A coś w podobnie do neverwinter night lub dragon age bo obie te gry przeszedłem :)

Gra fabularna w której kontrolujesz bohatera poruszającego się po fikcyjnym świecie. Tworzysz tam postać określające jej cechy, wygląd, osobowość. Możesz po drodze zbierać drużynę i dobierać towarzyszy.

Nie wiem czy pojęcie crpg nie jest związane z starymi tytułami jak baldus gate, i rozgrywka polegała na rzucie kostką.

cRPG to po prostu computer RPG, o ile kojarzę. Stosuje (albo raczej stosowało) się to w odróżnieniu od właściwych RPG, czyli "papierowych" RPG, w których historię tworzą sami gracze (oraz oczywiście mistrz gry). Ogólnie skrót jest bardzo rzadko używany na chwilę obecną.

The Dark Eye: Demonicon, Hunted: The Demon's Forge, Loki, Blood Knights, The Incredible Adventures of Van Helsing, Viking battle for asgard, Kingdoms of amalur, Vampire the masquerade(oba).

Dead Rising 1,2, L4D(1,2), Dead Island, Resident, Sniper Elite: Nazi Zombie Army, i mod zombie w cs.