Ruletka do gier WTF

Czy istnieje coś w stylu ruletki gier?

Otóż teraz gram w jakieś 11 tytułów jednocześnie :D tak, tak wiem mało jak na wakacje :>

Zanim zdecyduje się na jakąś grę mija dobre pół godziny.

I tu pytanie do was, istnieje jakaś ruletka do wyboru gier? Taki toto-lotek z 11 cyframi?

Napisz sobie zwykły program w pythonie/batchu/js'ie/c++/javie czy cokolwiek który losowałby liczbę z przedziału 1-11 i tyle.

Zresztą mogę ci coś takiego w Javie napisać raz dwa. Jakbyś jeszcze dał listę gier to od razu byś miał wynik z nazwą gry.

Najlepiej to zadaj to pytanie na samosi. Poziom portalu będzie wtedy adekwatny do zadanego pytania

@up hahahaah jebnąłem czołem o monitor :D

Napisz sobie zwykły program w pythonie/batchu/js'ie/c++/javie czy cokolwiek który losowałby liczbę z przedziału 1-11 i tyle.Zresztą mogę ci coś takiego w Javie napisać raz dwa. Jakbyś jeszcze dał listę gier to od razu byś miał wynik z nazwą gry.

Tutaj lista gier:

• Counter Strike: Global Offensive
  • CrimeCraft:GangWars
  • Ghost Recon: Online
  • WarFrame
  • LeaugeOfLegends
  • Ace Of Spades
  • WarZ
  • Left 4 Dead 2
  • Saints Row IV
  • Magicka
  • TES: Skyrim

Przypisz cyfry grze od 1-11 wejdź na random.org ustaw limit i wylosuję ci cyfrę gry.

BTW. Nie wiedziałem, że jest już Saints Row IV -_-

Tak na szybko w C++ i w Javie.

C++

#include 
#include
#include
#include
#include
#include

using namespace std;

string random [] = {"Counter Strike: Global Offensive", "CrimeCraft: GangWars", "Ghost Recon: Online", "WarFrame", "LeaugeOfLegends", "Ace Of Spades", "WarZ", "Left 4 Dead 2", "Saints Row IV", "Magicka", "TES: Skyrim"};

int number;
int main ()
{
srand(time(0));
int rand_index = rand() % 10;
cout << "Gra na dzis to: ";
cout << random[rand_index];

getch();
return 0;
}

RpsBW.java:

public class RpsBW
{
public static void main(String[] args)
{
String[] objects = {"Counter Strike: Global Offensive", "CrimeCraft:GangWars", "Ghost Recon: Online", "WarFrame", "LeaugeOfLegends", "Ace Of Spades", "WarZ", "Left 4 Dead 2", "Saints Row IV", "Magicka", "TES: Skyrim"};

int length = objects.length;
int rand = (int) (Math.random() * length);
System.out.println("Twoja gra na dziś, to: ");
System.out.println(objects[rand]);

}
}

Jeśli chcesz mieć np. exe to wklej sobie kod c++ tutaj: http://www.onlinecompiler.net/

Kliknij na COMPILE (przy zaznaczonym windowsie) i pobierz po kompilacji plik .exe

Mi działa ten: http://www.onlinecompiler.net/upload/tmp/9v5X5RFs.exe

Wszystko powinno śmigać.

//spieprzyły się wcięcia w kodzie, ale to nie jest ważne.

closed.

W mc ex tez da sie napisac taki program :) kiedys pisalem w pascalu i mc

Czy istnieje coś w stylu ruletki gier?

Otóż teraz gram w jakieś 11 tytułów jednocześnie :D tak, tak wiem mało jak na wakacje :>

Zanim zdecyduje się na jakąś grę mija dobre pół godziny.

I tu pytanie do was, istnieje jakaś ruletka do wyboru gier? Taki toto-lotek z 11 cyframi?