Przeczytałem calutką powyższą konwersację, ściągnąłem wreszcie to MMORPG, zagrałem i jak na razie mnie wciągnęło
Miło wrócić do Rune…“Chronicles of Legacy” ok. 10 lat temu (sprawdzam : gra wydana 19 marca 2009)
Jak ja dobrze pamiętam jak się jarałem jako mały knypek, że ta gra 1) Będzie dostępna dla Polaków 2) W języku polskim 3) A także udostępnią polski serwer xd
Wracając do Insomnii :
Trochę szkoda, że takie pustki pewnie dominują do samego end game
Tak czy siak chcę to przejść na nowo od początku do końca heh. Chciałbym tylko sobie trochę ożywić czat by mieć świadomość, że ktoś za tą SZYBĄ ŻYJE! (((O>O).
W związku z czym - czy Polacy na Insomni (Chronicles of Legacy) dalej grają ? Prosiłbym o namiary
whisper address or any GUILD NEEDED!
Swoją drogą - skoro pełnoprawny, licencjonowany klient gry działa legalnie a opinie są zadowalające to dlaczego nie postarają się o lepszą promocję ? Ostatnimi LATAMI ciężko o dobrego, porządnego oldschool-owego (+ wowopodobnego) MMORPG na rynku. Prawda chyba jest jednak taka, że to ja jestem stary a młodsi ode mnie wolą już chyba tylko i wyłącznie MOBA/Battle Royale/produkcje mobilne
Smutek i żal ściska me serce…