Runes Of Magic Gildia Notabene

Solujesz każdą instancję?

Otaczają cię hordy noobów i lamerów ?

Jesteś wymiataczem, pr0ubermastah'em z którego diasy sypią się niczym łupież?

Co 10 minut używasz megafonu aby serwer nie zapomniał o istnieniu tak zjawiskowej postać jak Twoja?

Nie?

My też nie... Sprawdź co jeszcze nas łączy.

GILDIA NOTABENE

przyjmie graczy powyżej 25 roku życia, zweryfikujemy Cię głosowo

i nie zarządamy cotygodniowych podatków.

Zapytaj: Umna, Jasmina - Panowie

Dreyk, Welacz, Cyfra - Panie

Powodzenia Pani U :rolleyes:

Powodzenia, z tymi wymaganiami wiekowymi. : )

Szczególnie na tym forum, gdzie średnia wieku to chyba 13-15. :D

Bo starszych jest raczej garstka.

Ale jak Broda wyżej, życzę powodzenia. : )

Kebra666 - z tym, że na tym forum większość to 13-15 latkowie to byś sie zdziwił. Tacy się odzywają, ale zalogowani też są i starsi:)

Niemniej jednak dziękuję.

Większość zaczyna się od 51%, więc jest dużo miejsca dla starszych, jednakże Kebra ma rację, zdecydowana część użytkowników to osoby poniżej 18 roku życia. W każdym razie, ciekawy pomysł na zrzeszenie danej grupy wiekowej w jedną. -Slod

@Umna

LOL?

Ty liczysz, że znajdziesz na forum o tej tematyce choćby kilka użytkowników, którzy maja powyżej 25 lat? Wg mnie, mówiąc delikatnie, te wymagania są chore. Na tym forum z takich bardziej stałych użytkowników 25+ to chyba tylko Broda. A więc dobrze radzę, zmieńcie te wymagania, bo one są chyba wzięte z kosmosu :) Ale to tylko moja rada, do niczego nie zmuszam. Tak czy siak życzę powodzenia. Pozdrawiam.

Wiecie, wiek o niczym nie świadczy, może się trafić 13 latek, z którym sobie pograsz milej niż z takim "dojrzalszym". Ale i tak z doświadczenia wiem, że ci 15+ już są tacy bardziej rozgarnięci :)

Kebra666 - z tym, że na tym forum większość to 13-15 latkowie to byś sie zdziwił. Tacy się odzywają, ale zalogowani też są i starsi:)

Zarejestrowani to może są, tylko kiedy ostatnio wbili? Z takimi wymaganiami to większość Ci podziękuje. Zresztą po co takie wymagania jak można normalnie pograć z osobami, które nie spełniają tych wymogów. Ktoś może być dobrym graczem, ogólnie spoko, ale podziękujecie mu, bo nie spełnia wymagań wiekowych? Ja bym tak nie robił.

Czekajcie, to jest sprawa założyciela gildii, skoro chcą osób z wiekiem 25+, nie nam to oceniać. Skończcie ten offtop, bo do niczego nie prowadzi. Życzę sukcesów Umna. :)

Wczoraj wspólnymi siłami postawiliśmy ZAMEK :)

i muszę dodac że mam paru członków, którzy o gildii dowiedzieli się właśnie z tego forum :)

Zwróćcie uwagę na to iż nie trzeba posiadać użytkownika aby przeczytać post?

Soiken ma rację.

Nie trzeba zalogować się żeby przeglądać forum.

Na pewno dużo graczy z 25+(nie chodzi o level tylko wiek xD) przegląda to forum ;).

Gildia nadal się rozwija, nadal zapraszamy chętnych.

Solujesz każdą instancję?

Otaczają cię hordy noobów i lamerów ?

Jesteś wymiataczem, pr0ubermastah'em z którego diasy sypią się niczym łupież?

Co 10 minut używasz megafonu aby serwer nie zapomniał o istnieniu tak zjawiskowej postać jak Twoja?

Nie?

My też nie... Sprawdź co jeszcze nas łączy.

GILDIA NOTABENE

przyjmie graczy powyżej 25 roku życia, zweryfikujemy Cię głosowo

i nie zarządamy cotygodniowych podatków.

Zapytaj: Umna, Jasmina - Panowie

Dreyk, Welacz, Cyfra - Panie