[Runes of Magic]Gildia Riot

Zapraszam do wstąpienia do naszej ekipy z serwera Cath, kryjącej się pod nazwą Riot. Aktualnie posiadamy 5lv. Rekrutacja - od dowolnego levela (nie to się liczy).

Oferujemy:

-własny zamek, a w nim: Biblioteka, Stajnia, Arsenał oraz Pole, Kuźnia, Skład drzewny (budynków przybywa)

-pomoc w questach

-oraz co najważniejsze - miłą atmosferę

Kogo szukamy ?

Osób które:

-nie wchodzą do gildii tylko po to by poprosić o pomoc z questem

-pomagają innym członkom gildii

-odzywają się na chacie gildii częściej niż raz na ruski rok

-od czasu do czasu potrafią poświęcić parę minut na zebranie matsów na rzecz naszego wspólnego dobra

-mają dystans do siebie, co najmniej odrobinę kultury osobistej, oraz poczucia humoru ;]

Jeżeli jesteś zainteresowany i spełniasz przynajmniej parę z wymienionych wyżej punktów, napisz do jednej z osób poniżej, w celu otrzymania zapro:

-Thanatar

-Mordryd

-Guidos

-Khell

-Origio

Do zobaczenia w grze - Thanatar.

P.S. Tak, wiem że Riot to nazwa firmy zajmującej się grą League of Legends, jednak kiedy zakładałem gildię jeszcze o tym nie wiedziałem.

Jeśli chodzi o mnie to pewno mnie nie przyjmiecie bo ja mam poczucie humoru tylko tak jak to ludzie określają " Jesteś pier***nięty pozytywnie :*" i często coś odje**e np w wowie jak tanczyłem uldu sobie poszedłem po herbatke i połowa padła xd

P.S. narazie zbytnio nie mam czasu grać

Zapraszam do wstąpienia do naszej ekipy z serwera Cath, kryjącej się pod nazwą Riot. Aktualnie posiadamy 5lv. Rekrutacja - od dowolnego levela (nie to się liczy).

Oferujemy:

-własny zamek, a w nim: Biblioteka, Stajnia, Arsenał oraz Pole, Kuźnia, Skład drzewny (budynków przybywa)

-pomoc w questach

-oraz co najważniejsze - miłą atmosferę

Kogo szukamy ?

Osób które:

-nie wchodzą do gildii tylko po to by poprosić o pomoc z questem

-pomagają innym członkom gildii

-odzywają się na chacie gildii częściej niż raz na ruski rok

-od czasu do czasu potrafią poświęcić parę minut na zebranie matsów na rzecz naszego wspólnego dobra

-mają dystans do siebie, co najmniej odrobinę kultury osobistej, oraz poczucia humoru ;]

Jeżeli jesteś zainteresowany i spełniasz przynajmniej parę z wymienionych wyżej punktów, napisz do jednej z osób poniżej, w celu otrzymania zapro:

-Thanatar

-Mordryd

-Guidos

-Khell

-Origio

Do zobaczenia w grze - Thanatar.

P.S. Tak, wiem że Riot to nazwa firmy zajmującej się grą League of Legends, jednak kiedy zakładałem gildię jeszcze o tym nie wiedziałem.