[Runes of Magic] gildia

Z powodu, że nie mogę znaleźć żadnej stałej, stabilnej gildii, postanowiłem założyć własną. Szukam kilku osób, które chciałyby się do tej gildii dołączyć (potrzebuję ludzi, aby team mógł przejść proces weryfikacji). Nazwę i stanowiska uzgodni się przed założeniem na czasie w grze.

Niżej proszę podać:

-nazwę w grze (nick postaci)

-poziomy i klasy

-jak lubisz crafting i zbieractwo. Jakie poziomy

-dodatkowe uwagi

Gildię planuję założyć na serwerze Cath.

Z powodu, że nie mogę znaleźć żadnej stałej, stabilnej gildii, postanowiłem założyć własną. Szukam kilku osób, które chciałyby się do tej gildii dołączyć (potrzebuję ludzi, aby team mógł przejść proces weryfikacji). Nazwę i stanowiska uzgodni się przed założeniem na czasie w grze.Niżej proszę podać:-nazwę w grze (nick postaci)-poziomy i klasy-jak lubisz crafting i zbieractwo. Jakie poziomy-dodatkowe uwagiGildię planuję założyć na serwerze Cath.

To juz chyba twoja 3-4 planowana. Jak bedziesz taki zmienny to lepiej chyba jej nie robic.

Nie o to chodzi że jestem zmienny, po prostu jakoś nie mogę nikogo chętnego znaleźć.

Dalej potrzebujesz graczy ?? ;d

Nie o to chodzi że jestem zmienny, po prostu jakoś nie mogę nikogo chętnego znaleźć.
Dalej potrzebujesz graczy ?? ;d

Porównaj daty obu tematów- w tym czasie nikt się nie odezwał, na innych forach także zbyt wielkiego sukcesu nie osiągnąłem, więc musiałem gildię rozwiązać.

Z powodu, że nie mogę znaleźć żadnej stałej, stabilnej gildii, postanowiłem założyć własną. Szukam kilku osób, które chciałyby się do tej gildii dołączyć (potrzebuję ludzi, aby team mógł przejść proces weryfikacji). Nazwę i stanowiska uzgodni się przed założeniem na czasie w grze.

Niżej proszę podać:

-nazwę w grze (nick postaci)

-poziomy i klasy

-jak lubisz crafting i zbieractwo. Jakie poziomy

-dodatkowe uwagi

Gildię planuję założyć na serwerze Cath.