Runes of magic Legacy

Witam,

poszukuje jeszcze 2 osób - najlepiej dps, ponieważ posiadam aktualny skład 1x tank, 1x heal (ja) 1x dps, fajnie byłoby grać w piątkę i robić instancje. Poszukuje graczy na serwer Insomnia od wydawcy Stary3D. Firma legalna, graczy na tą chwile jest ponad 100 online w tym dużo polaków i naprawdę nie jest pusto :)Jest naprawdę fajnie, więc jak jesteś chętny, posiadasz przynajmniej 15 lat +, masz mikrofon i zainstalowany program discord a do tego lubisz kręcić cyferki - dołącz do NAS - gwarantujemy dobrą atmosferę!

Wolne sloty:

1x heal zajęty

1x tank zajęty

1x dps zajęty

1x dps wolny

1x dps wolny

Jeśli nie zdążyłeś dołączyć do naszej paczki - dołącz do gildii na serwerze Insomnia ! PW me

Tutaj macie linka do serwera https://playernetgames.com/games/runesofmagic-arcadia/web/invite_pl

Na Insomnii jest jedna dość spora i prężnie rozwijająca się polska gildia Egoist.

Oczywiście jeśli próbujesz założyć swoją i zebrać ekipę to też dobry pomysł - zawsze będzie jakaś konkurencja lokalna :D

Pozdrawiam i powodzenia!

Na Insomnii jest jedna dość spora i prężnie rozwijająca się polska gildia Egoist.

Oczywiście jeśli próbujesz założyć swoją i zebrać ekipę to też dobry pomysł - zawsze będzie jakaś konkurencja lokalna 

Pozdrawiam i powodzenia!

Heheheeheheehe nieeee nie o to chodzi :) Ja jestem w Egoistach :)

Ahm, po prostu szukasz ludzi do ekipy w gildii :D
Z tego co wiem dość sporo polaków dołącza także trzeba ich szybko wyłapywać ^^

Witam,

poszukuje jeszcze 2 osób - najlepiej dps, ponieważ posiadam aktualny skład 1x tank, 1x heal (ja) 1x dps, fajnie byłoby grać w piątkę i robić instancje. Poszukuje graczy na serwer Insomnia od wydawcy Stary3D. Firma legalna,  graczy na tą chwile jest ponad 100 online w tym dużo polaków i naprawdę nie jest pusto Jest naprawdę fajnie, więc jak jesteś chętny, posiadasz przynajmniej 15 lat +, masz mikrofon i zainstalowany program discord a do tego lubisz kręcić cyferki - dołącz do NAS - gwarantujemy dobrą atmosferę! 

Wolne sloty: 

1x heal  zajęty

1x tank  zajęty

1x dps zajęty

1x dps  wolny

1x dps  wolny

Jeśli nie zdążyłeś dołączyć do naszej paczki - dołącz do gildii na serwerze Insomnia ! PW me

Ja jestem chętny! :) Tylko czy doścignę was z lvlami? ;/

Mam pytanie ? Czy nowy gracz się nada ? Czy jesteście mi wstanie na tyle pomóc abym mógł zacząć czy to nie ma sensu. Szczera odpowiedz :D

Ja jestem chętny!   Tylko czy doścignę was z lvlami? ;/

Sporo osób dopiero co zaczęło więc na pewno.

Aktualnie jest maksymalny 60 poziom, i do piątku event 100% zwiększonego doświadczenia.

Jak zaczniesz to na Elfach i w Wyjących wszyscy gracze z poziomem mniejszym niż 30 mają darmowy world chat bez megafonów więc łatwo znaleźć kompanów.

Mam pytanie ? Czy nowy gracz się nada ? Czy jesteście mi wstanie na tyle pomóc abym mógł zacząć czy to nie ma sensu. Szczera odpowiedz 

Pewnie że tak, akurat teraz Egoist ma chyba tydzień w którym właśnie na pomoc nowym graczom się nastawili :D

Rejestruj konto .PlayerNet, pobieraj klienta i łap się na exp event.

To widzimy się :D jakie klasy to dpsy ?

Pomagamy nowym w miare naszych mozliwosci :)

s/r s/w s/wd wd/s w/wd r/s r/m m/w w/m

To widzimy się   jakie klasy to dpsy ?

Z tego względu że balans jest całkiem dobry to możesz grać tym czym chcesz.

Zwiad, łotr, wojownik, strażak, mag, wszystko przejdzie.

Jak się zgadamy w grze? :)

okey juz chyba znalazlem ten server xD

Jak się zgadamy w grze? 

Po prostu po zalogowaniu napisz na światowym, jest darmowy w startowych zonach dla nowych graczy.

Wpiszujesz na czacie:
/y twojtekst

Dobra mam narazie jakieś zgrzyty w teamie i jakos się nie chce grać tzn nie mi... W każdym razie, zapraszam ja zostaje !!! RoM urzekł mnie jak niegdyś :) Co do zgadania w grze, możecie wbić na discorda. https://discord.gg/XfJugX

PS

mój nick w grze = Relax druid/zwiad

Witam,

poszukuje jeszcze 2 osób - najlepiej dps, ponieważ posiadam aktualny skład 1x tank, 1x heal (ja) 1x dps, fajnie byłoby grać w piątkę i robić instancje. Poszukuje graczy na serwer Insomnia od wydawcy Stary3D. Firma legalna, graczy na tą chwile jest ponad 100 online w tym dużo polaków i naprawdę nie jest pusto :)Jest naprawdę fajnie, więc jak jesteś chętny, posiadasz przynajmniej 15 lat +, masz mikrofon i zainstalowany program discord a do tego lubisz kręcić cyferki - dołącz do NAS - gwarantujemy dobrą atmosferę!

Wolne sloty:

1x heal zajęty

1x tank zajęty

1x dps zajęty

1x dps wolny

1x dps wolny

Tutaj macie linka do serwera https://playernetgames.com/games/runesofmagic-arcadia/web/invite_pl