Runes of Magic

Cześć! Mam pytania odnośnie gry Runes of Magic ?... Zaczynam ściągać RoM'a wersję Amerykańską, gdyż Polskiej nie pobieram, bo boję się,że przez społeczność przestanę grać.. Jak wygląda sprawa z ludzmi na Amerykańskim serwerze ? Czy gra jest dość ciekawa, nietypowa ? Czy aby napewno wciąga na długie dni/wieczory ?..i ostanie pytanie, zaczynam pobierać instalkę 7,5 GB z lepszą oprawą graficzną, czy opłaca się, czy lepiej zacząć pobierać 3,5GB ? CZy wielka jest różnica ?

Za wszelkie wiadomości dziękuję. ;)

Właśnie sam się dzisiaj zacząłem zastanawiać nad RoM'em i mam ten sam problem, co do instalki, bo jak kiedyś grałem to był tylko 1 klient gry. Co do społeczności na USA serwerze jest miło? Dużo Pt z tego, co pamiętam było.

Chętnie razem możemy pobrać.. Teraz zastanawia mnie pytanie, jak mocno różni się oprawa graficzna 3,5GB od 7,5GB ? Bo ściągam tą "większą" wersję :)

@Xaorus

Jak chcesz grać to zapraszam na U.S.A client :)

Zobaczy się jaka różnica miedzy klientami.

Też pobierasz ? Super, pogramy razem ^^

Co do grafiki, musi być naprawdę wielka, skoro 4GB to sama oprawa graficzna i dźwięk ;)

Ale nie wiem, którą wersję. Trochę mi się nie chce pobierać takiego pliku ,z kolei na grafice mi bardzo zależy.

Zostaw sobie komputer na noc i wszystko będzie okej :)...

Zobaczę. Ściągać zacznę niebawem.

mod_ico.png
No to myślę, ze problem rozwiązany. Temat zamykam ;) - Kubox

Jeżeli macie mocne kompy, to w ciemno bym pobierał 7,5 giga, f*ck z tym że 4 giga więcej, ale będzie bardziej oko cieszy.

No to dobrze,że pobieram 7,5GB ^^ Jeszcze 6godzinek i będzie na komputerze...

@Xao

Pisz na P.W :)

@Dzz

Zamknij ^^

Temat został zamknięty. Powód: Done

Cześć! Mam pytania odnośnie gry Runes of Magic ?... Zaczynam ściągać RoM'a wersję Amerykańską, gdyż Polskiej nie pobieram, bo boję się,że przez społeczność przestanę grać.. Jak wygląda sprawa z ludzmi na Amerykańskim serwerze ? Czy gra jest dość ciekawa, nietypowa ? Czy aby napewno wciąga na długie dni/wieczory ?..i ostanie pytanie, zaczynam pobierać instalkę 7,5 GB z lepszą oprawą graficzną, czy opłaca się, czy lepiej zacząć pobierać 3,5GB ? CZy wielka jest różnica ?

Za wszelkie wiadomości dziękuję. ;)