Skąd można pobrać grę i gdzie założyć konto był bym bardzo wdzięczny za podanie tych stron
Runes of Magic
Dzięki ci za pomoc
TAK JEST JUTRO WIELKIE OTWARCIE OB RUNES OF MAGIC MIEDZY 8.00 A 12.00(17.00) NASZEGO CZASU
do wyboru beda servery
* US (PvE) Artemis
* US (PvE) Govinda
* US (PvE) Osha
* US (PvP) Krynn
teraz wasza kwestia jaki server wybierzecie ja osobiscie bede siekac na PvE. Jestem zwolennikiem PvP ale ostatnio jakos mnie wzielo na gre klimatowa
No to co ludzie... do zobaczenia w grze?
Dla osob ktore jeszcze nie wiedza o co chodzi a chca sprobowac zagrac
Rejestracja CLICK
Download (i namiar na polskie forum gry) CLICK
Wartało by się sciepać na jeden serwer. Który bierzemy?
News pojawi się na stronie głównej równo pierwszej minuty 15.12.2008r. - znajdzie się tam dopiska o tym że mi przypomniałeś o tej gierce Spawn - Przyznam się, zapomniałem na śmierć ;-) Pozdrawiam
PS: Wasz kochany adminek nie ma czasu na granie w RoM'a ^^ - Może jak wyjdzie Full Wersja a nie OB to wtedy - jak narazie to zasysam wowa bo się coś z moim klientem stało - w sumie po 5 formatach to się nie dziwie :F
Anyway, życzę wam wszystkim miłej gry i 0 zawodów ^^
News pojawi się na stronie głównej równo pierwszej minuty 15.12.2008r. - znajdzie się tam dopiska o tym że mi przypomniałeś o tej gierce Spawn - Przyznam się, zapomniałem na śmierć ;-) Pozdrawiam
I teraz bede musial cie znalesc i ci zrobic kuku
Kozak- Mysle o 1 servie i chyba na nim bede gral.... Tylko nie jestem pewien czy moze to bedzie jeden server podzielony na poszczegolne kanaly.. jak w Cabalu. ale chyba raczej to beda servery:)
Noo server jest Klasa tez(rogue) ale teraz najwiekszy dylemat... 2 klasa . Czytalem sporo i tutaj faktycznie wybor jest naprawde zroznicowany
Zaczyna mi sie to podobac... Jakas gra gdzie nie ma OWNujacej klasy... wkoncu
chodzi o to ze jak laczysz klasy to czesc skilli i statsow secend class i dzie na twoja main class i np. rogue/hunter daje jeszcze wiekszego kopa na dexa.. ale tylko to... bo po co ci bron dystansowa jak walczysz z ukrycia. rogue/warrior zyskujesz boosta na HP ale gracisz defa na MP. i tak dalej.
Wkoncu gra gdzie bedzie trzeba myslec....
BTW: Kozak wiesz ze RoM to w sporym stopniu klon WoWa?
Spoko giera z tego co widze ale u mnie to raczej nie pojdzie eh szkoda szukam czegos nowego ale mam za slabego kompa
prosze o opinie o grze, bo nie wiem, czy warto sciagac
Mysle mozesz sprobowac .Bo gra ma w pewnym sensie swoj klimat I rozni sie od innych mmo.No wiesz domki meble itd . A jesli chodzi o domoki to powiecie tibia ale tibia to nie mmo .To jest hmm...Wiem
.Cos ze jak zrobisz skilla to caly ekran ci marze i postaci nie widac . Wiec polecam RoMa
Witam pogralem w Roma i zaraz go napewno wlacze bo gre jest fajna aktualnie zastanawiam sie jakie meble kupic Gram na 1 servie nick: Thekingpl lol jaki nick xD na servie 1 gram i zawsze na 3 ch zapraszam do gry Yokachi
PS: Ale grubasa zrobilem xD
Nick SpawnPL
1 server
chanel 3
Zapraszam
spawn, powiedz mi, czy warto grac na pve? fajne sa questy? jakas dobra fabula? mam gre, al enie wiem, gdzie grac, dlatego pytom ;f
EDIT:
fail. sciaganie zatrzymala sie na 91%. musze ssac od nowa . juz mnie ta gra wkurza grrrr
Zassam dzis w nocy , ciekawi mnie czy to będzie kolejny darmowy zawód:)
Gra raczej nie zawodzi, jak na "darmowkę" jest bardzo rozbudowana. Grałem w CB jako jeden z pierwszych testerów jeszcze we wrześniu, na początku gra może zachwycić jednak w miarę czasu coraz bardziej się nudzimy, RoM nie cieszy już nas tak jak na początku. Zagram jeszcze na OB jednak poczekam parę dni niech się uspokoi to całe szaleństwo. Mimo wszystko po dwutygodniowej grze moim Priestem stawiam ją jako jedną z lepszych darmówek. Nie ma takiej grywalności jak KO, Dekaron czy Cabal jednak może się spodobać.
Noo teraz jak troche pogralem moge sie wypowiadac.... Wiec tak na poczatku grafa mnie zrazila... ale okazalo sie ze byla ustawiona domyslnie na Low... Przestawilem i jest ok Za to muza to tragedia... polecam Winampa... Teraz sama gra... Powiem wam ze jak na darmowego MMO zaczelem grac o 9 rano zrobilem moze z 8 questow dobilem 8 lvl i patrze juz 12.30. Gierka jest naprawde fajna.... fidac ze robili ja fani WoWa bo schematycznie jest do niego podobna... ale motyw z domkami i runami i craftingiem jest naprawde fajny. Na poczatku nie wiedzialem za bardzo o co chodzi... ale po 30 min juz zakumalem
Ogolnie jak narazie gra mi sie podobai jest ciekawa. Jedyne co mnie boli to ze tylko 6 klas i jedna rasa... ale to ma sie zminic... juz pracuja nad summonerem i druidem. Narazie moge powiedziec z PELNYM szacunkiem... jest jest to chyba najlepsza darmowa gra w jaka gralem z gatunku MMO. Bo powiem wam ze po L2 i WoWie w ktore gralem dluuuugo... myslalem ze zaden darmowy MMO juz mnie nie zdziwi. A tu taki myk
Konto załozone i zasysam gierke za 5h bedzie...
ehh błąd przy sciąganiu...
Jak na officialnej stronie macie dzial Download... polecam zassysac z strony "4players" ja zassysalem z niej za pomoca FleshGeta i jest gitez gitara
pobralem gierke jestem zarejestrowany juz sie instaluje stykniemy sie grze na 1 serverze gram raczej worriorem acha niewiecie od ktorego lvl jest dom a od ktorego mounty. Pozdro dal wszystkich