Dom mozna miec odrazu w sumie... co do Mountow nie jestem pewien bo niby mam jednego ale nie moge uzywac . Dzis wlasnie rozgryzlem jak sie mutuje runy
myslalem nad tym sporo... wkoncu gosc mi powiedzial ze pier musze questa zrobic
Runes of Magic
To podziel się wiedzą
10 lvl! xD
Tez mam 10 lvl wieczorem bede to troche dobije wiecej ale narazie do roboty smigam.
Naprawdę jestem miło zaskoczony. Naprawili większość błędów z CB, bardzo fajnie się gra. Jedno co przeszkadza to masa ludzi jednak da się przyzwyczaić. Zobaczymy czy na późniejszych poziomach będzie się tak samo fajnie grało ,bo niestety na CB po 25 lvlu miałem dość. Pozdrawiam.
Naprawdę jestem miło zaskoczony. Naprawili większość błędów z CB, bardzo fajnie się gra. Jedno co przeszkadza to masa ludzi jednak da się przyzwyczaić. Zobaczymy czy na późniejszych poziomach będzie się tak samo fajnie grało ,bo niestety na CB po 25 lvlu miałem dość. Pozdrawiam.
Tez bylem beta testerem i teraz gram w open, na pvp serwie jestem jedny z pierwszych ludzi, ktorzy opuscili pierwszy zone (po 3h), jestem w pierwszej zalozonej tam gildii, moj domek ma nr 8 (czyli jako 8my na serwie zglosilem sie po chate), aktualnie poziom 21/8 i z przykroscia stwierdzam ze zaczynam sie nudzic... Nie wiem co jest nie tak, niby w tej grze jest wszystko co powinno byc w mmorpg ale jakos sie po 20tym poziomie zaczyna nudzic. Zobaczymy ile jeszcze wytrzymam.
Popelniacie podstawowy blad pedzicie:) zamiast sie cieszyc gra.. A nie ciagle grindujecie na chama i staracie sie szybko bic lvl. Ja gram od open bety i mam dopiero 11 lvl bo bawie sie questami(ktore sa nawet ciekawe i fajnie opisane) rabie drzewa... zbieram ziola.... i mineraly
Trzeba czekac na pierwsze eventy. I na esecje samej gry.... czyli... no wlasnie nie wiem co. Jak W WoWie gra sprowadzala sie do battle groundow... a w L2 do Siege.... To co jest esecja gry w RoM?
Mi sie jak narazie gra podoba.... tylko taa muza luuuudzie tragedia.. dobrze ze jest opcja off
Jak można nie śpieszyć się, jak wszystko w grach MMO sprowadza się do jednego celu - bycia najlepszym. Istny "wyścig szczurów", nie ma czasu na wczytywanie się w questy, oglądanie drzewek etc. Może niektórzy grają, by mieć rozrywkę lecz nie patrzeć na lvl, itemki i inne podobne, jednak większość graczy wyznaje zasadę "Kto pierwszy ten lepszy". Pozdrawiam!
Gierka ciekawa ,tylko nie wiem w która strone skile rozwiac:/ Ma moze już ktos doswiadzczenie w grze magiem albo znalażł dobry poradnik?
Jak można nie śpieszyć się, jak wszystko w grach MMO sprowadza się do jednego celu - bycia najlepszym. Istny "wyścig szczurów", nie ma czasu na wczytywanie się w questy, oglądanie drzewek etc. Może niektórzy grają, by mieć rozrywkę lecz nie patrzeć na lvl, itemki i inne podobne, jednak większość graczy wyznaje zasadę "Kto pierwszy ten lepszy". Pozdrawiam!
To jest jedno z tych podejsc ktore uwazam za ........ Cofnijmy sie w czasie.... kiedy gralem se jeszcze w L2. Gralem bo gralem crafcilem itp.... Main chara(gladiatora) zrobilem dopiero wtedy kiedy mialem gotowy set dla niego... Potem zajelem sie robieniem gladiatora.... I dopiero jakims czasie jak se tak powoli expilem osiagnelem wyzszy poziom niz goscie ktorzy spedzali cale dni na grindzie. Gosc sie chwalil 75 lvl(ja mowie teraz o offie) No normalnie ŁAAAŁ 75 lvl a biega w C gradach... Kiedy ja dobijajac 65 mialem juz full A grade i byskotki S grade(a na offie takie rozwiazanie nie jest proste) W RoMie bedziesz mial ten sam problem... bedziesz szedl do lokacji gdzie Moby maja wieksze lvl.... ale tam gdzie wieksze lvl potrzebne sa tez wieksze skille do zbierania mineralow.... A z nich robisz dla siebie caly staff.... No chyba ze chcesz biegac z 70 lvl i z itemami ktore mozna kupic w sklepie.... powodzenia
Spieszylem sie tylko na samym poczatku, zeby wyjsc z pierwszego zona zanim wpuszcza na server reszte graczy zeby sie nie bic o moby. Potem sobie odpuscilem. Nie wazne czy sie spieszysz czy nie predzej czy poziej dojdziesz do tego 20-25poziomu, wtedy wydaj werdykt. W craftowanie bawilem sie w CB i powiem ze sie nie oplaca, chyba ze trenujesz cooking co moze ci sie nawet przydac.
Co do tego maga to istotne skille to: flame, plasma arrow, lightning, galaxy no i ten DoT (charged bolt chyba sie to nazywalo ale nie jestem pewny, nie gralem magiem od czasu CB). Pozniej to juz musisz sie kogos w grze zapytac, moj mag mial jak pamietam tylko 16poziom.
Mi sie podoba motyw z Arcana Transmutorem . By miec mozliwosc kozystania z niego musisz miec jakies specialne kulki.. a je mzona dosta tylko z questow... dobre jest to ze moze miec max 10 dziennie
Wiec w sumie gra wymusza na nas robienie questow
Mnie osobiście podobają się gierki MMO w których jest mało quest, a większy grind. Ale gdy widzę wasze komentarze o tej gierce to chyba ja ściągne i zaczne grać.
w 100% gier wiecej niz polowa questow opiera sie na grindzie tyle ze w RoM sa one przejrzyscie opisane i gosc z podstawami angola bedzie wiedzial o co chodzi
Hmm... ja jestem zaciekawiony tą grą i ją ściągnę i ocenię. Zobaczymy, czy jest lepsza od Airrivals albo Metina 2
LoLz! Jeżeli ty z Metina2 przenosisz się na RoM to uważaj żeby szoku nie doznać.
Metina2 nie ma co porównywać do RoM'a (to praktycznie klon WoWa jak już wiesz).
Mi w kliencie wyskakuje "account number and password error". A na stronce wszystko lux
Zmien haslo... albo zle wpisujesz... tu maja znaczenie duze znaki. Albo sciagneles inna wersje?? Koreanska?
CapsLock, nie zaaktywowane konto, zły klient. Sprawdź wszystko, w czymś musi tkwić problem. Pozdrawiam.
capslock nie włączony,konto aktywowane, reinstalne giere ;D