Runes of Magic

Hmm nie wiem czy to dlatego ale po wybraniu sub klasy dostałem questa na Logar Set (bardzo fajny zreszta) no i mając sub klase na tym samym lvl co main klase możemy zdobyć elite skila na lvl 15, 20, 25 i chyba 30 a elitki są naprawde fajne zwłaszcza u W/R gdzie nie potrzebny jest sztylet aby wywołać krawawienie shadowem ^^ oczywiście dla innych klas też są fajne elitki xD Ja narazie zajmuje sie craftem a gdy już mam dosyć chodzenia i ścinania drzew, rwania krzaków czy walenia w skałe robie jakieś questy ^^

Ja nie pamietam bym dostal jakis quest to wybraniu secend class :D Wogole ostatnio jakos nie mam czasu na gre :D

Yokachi jaki jest ten twoj klan? Jacys spox ludzie?? Mozesz z nimi zagadac? :D by przyjac rogala na 20 lvl :D... bo ostatnio nawbijalem gosciowi z klanu... poprostu przeginal :D

To skoro już jesteśmy w temacie klas postaci, chciałbym znać Wasze zdanie w jedenej kwestii.

Mianowicie, jaka jest według Was najlepsza druga klasa dla Knighta, proszę o pomoc w tej sprawie, bo jestem zielony jak ogór w Runes of Magic ;D

Dla knighta dobra jest subklasa Priest ponieważ może się leczyć.Gram tą opcją i jest spoko ;)

Pograłem zobaczyłem i gra nie przypadła mi do gustu :(

Może za mało pograłem nie wiem ale jakos nie chce mi sie do niej wracać..

a może by założyć taką gildyjkę w RoMie ?

Loljusz, dzięki za rade ;)

Joker, dobry pomysł, lecz nie każdy gra na tym samym serwie ;/

Pierw trzeba ocenic kto na jakim servie gra?? Wiec??

Ja na 1 servie PvE :) ten na S :D

Ja też gram na tym Siochain(czy jakoś tak).

Równiez gram(czasami) na Siochanie i fajnie było by miec gildie z tego forum:)

Mozna wtedy poprosic admina o zrobienie oddzielnego działu.

no tak tylko gildia trochę kosztuje ale by się zrobiło zrzutkę i by był lajt

Ja się składam, Joker jaki masz nick w grze?

Tez sie moge zrzucic.Ile kosztuje "zalegalizowanie" gildi?

100k i 4 osoby które będą pierwszymi członkami gildi.

Tyle to ja nie mam :D ale postaram sie zarobic jakos kase xp

Jak byśmy poszli w czterech to by wyszło 25k na głowe.

Jo grom na 3 serwie, to jest serwer PvP, ale jak dojdziemy do kompromisu, to mogę iść do Was zgredy ;)

Ja gram na 1 serwie PvE, kto jeszcze gra na tym?

1 server Siochain czy jakoś tak klasy W/R i K/W co do Knighta i jego drugiej profesji to polecam Warrior'a nawet fajny dmg i duzy def. Co do gildii to słyszałem że 100k + 4 osoby aby utworzyć gildie lecz aby gildia była już oficjalna a nie tymczasowa trzeba kolejne 4 osoby zaprosić

To skoro już jesteśmy w temacie klas postaci, chciałbym znać Wasze zdanie w jedenej kwestii.Mianowicie, jaka jest według Was najlepsza druga klasa dla Knighta, proszę o pomoc w tej sprawie, bo jestem zielony jak ogór w Runes of Magic ;D

Dla knighta najlepszą i najpopularniejszą klasą jest Warrior.Jest to połączenie klasy z świetną obroną z klasą z bardzo dobrym atakiem.Według mnie najlepsze.

PS.Gram na servie PvP(3)

Cóz może powiem tak to zależy czy chcesz sie skupić tylko na tankowaniu i graniu w party czy też aby troszkę solo pokicać K/W jest bdb tankiem i dobrze radzi sobie solo K/P jest też bdb tankiem ale głównie do gry w party. Lecząc sam siebie odciążysz priesta który i tak zazwyczaj tylko tanka leczy no chyba że nawali i również zwiekszysz aggro zresztą u Warka jest skill który atakuje wszystko w okól ciebie więc też jesteś wstanie utrzymać mobki na sobie no i możesz nosić wtedy 2h axy. Grając K/P możesz śmigac z 1h weapon + shield a K/W 1h axe + shield lub 2h axe