Runes of Magic

Ściągnąłem :D Zadowolony, że mogę zacząć grę !!! I pokaz slajdów xd Game Over

Czyli co gra ci klaci? :D

Troszeczke :D Bardzo troszeczkę :D

Gra ktos na Siochanie(pierwszy serwer)?

Jak tak to chętni umówiłbym sie na gre w party ,znalazłem dobra gildie i musze podwyższyc lvl(narazie nie grałem jakos dluzej ,tak wszedlem zeby sie rozluznic).

Ja gram napisz w grze;D nick: Loljuszz

Napisze ,a jaka klasa i poziom -zeby nie wyszło ze bedziesz mi robl taxi ,bo troche tak glupio xp

Spawn w jakiej gildji jestes ja w Hellfire.

Polska jest ^^ napisz do mnie nick YokochiPL lub Yokochipl

Spawn w jakiej gildji jestes ja w Hellfire. Polska jest ^^ napisz do mnie nick YokochiPL lub Yokochipl

Widzialem cie...

Mam narazie rogala na 20 lvl.... Ale wiesz ja mam czas tylko wieczorami na gre. A co do gildi jestem w Vinmillion czy jakos tak :D teraz sie woza po mapie bo jakis set fajny zlozyli :D... Ale nie wiem czy bede tam zostawal... bo ja jestem malo cierpliwym gosciem... A jest tam typ/typiara i mam ochote nawbijac jej/jemu :)

Troszeczke Bardzo troszeczkę

To co masz za kompa??

Procek 1.5ghz, 512 ramu, karta graficzna fx 5200 i dysk twardy 80gb popsuty z bad sectorami ;d

Tez jestem w Hellfire :D

Powiedzcie mi ,czy na dłuzsza mete bardziej oplaca sie rozwijac alchemie czy platnerstwo(zbroje)?-jestem magiem

Tez jestem w Hellfire Powiedzcie mi ,czy na dłuzsza mete bardziej oplaca sie rozwijac alchemie czy platnerstwo(zbroje)?-jestem magiem

Jezeli jestes magiem to po 1 nie BlackSmith.... tylko to na litere T... co robi ubrania... A co do alchemii... dobra sprawa jest to ze mozesz se robic MP Potki... slyszalem ze ponoc bardzo oplacalny jest cooking. Ponoc fajne rzeczy mozna robic :)

Powiedzcie mi dlaczego na stronie głównej nie ma jeszcze Runes of Magic??

PS.Gram na servie PvP,mój nick to lepper

PS2.Wreszcie jakaś gra która zastąpi 9dragons i Metina2

Powiedzcie mi dlaczego na stronie głównej nie ma jeszcze Runes of Magic??PS.Gram na servie PvP,mój nick to lepperPS2.Wreszcie jakaś gra która zastąpi 9dragons i Metina2

Bo to jest Open Beta...

Jak bdzie Full to dodamy...

Dziś zaczynam grac w to cudeńko ;)

Chyba idę na serwer PvP...

Jak co podajcie kaj Wy gracie, to przejdę do Was :D

mogby mi ktoś podać jakie skille kupować knightem i po wybraniu sub. warriorem, PS gram na pierwszym servie

Hmmm, właśnie zrobiłem sobie krótką przerwę...

Jestem pod ogromnym wrażeniem ;D

Gra jest naprawdę ciekawa i zamierzam w nią plinkac jeszcze długo ;)

Gram na 3 serwie, mam Knighta, narazie lvl 10, lecz mam pytanie.

Muszę mieć drugą klasę postaci? Nie mogę mieć jednej?

Nie chce mi się kulać dwóch naraz, więc dlatego pytam ;)

Jak nie chcesz to nie musisz robić drugiej klasy.

Hmmm, właśnie zrobiłem sobie krótką przerwę...Jestem pod ogromnym wrażeniem ;DGra jest naprawdę ciekawa i zamierzam w nią plinkac jeszcze długo Gram na 3 serwie, mam Knighta, narazie lvl 10, lecz mam pytanie.Muszę mieć drugą klasę postaci? Nie mogę mieć jednej?Nie chce mi się kulać dwóch naraz, więc dlatego pytam

No nie musisz ale to jest bardzo przydatne... bo to nie jest tylko sub classa ktora se bierzesz kiedy chcesz... poszczegolne skille subki sa dostepne na trojej Main klasie... to samo sie dzieje z statsami... oczywiscie nie wszystko i nie tak bardzo... ale zawsze cos. Poza tym w skillach po 10 lvl bedziesz mial teleport do swiata ktory jest akurat do expa subklasy. :D

Hmm nie wiem czy to dlatego ale po wybraniu sub klasy dostałem questa na Logar Set (bardzo fajny zreszta) no i mając sub klase na tym samym lvl co main klase możemy zdobyć elite skila na lvl 15, 20, 25 i chyba 30 a elitki są naprawde fajne zwłaszcza u W/R gdzie nie potrzebny jest sztylet aby wywołać krawawienie shadowem ^^ oczywiście dla innych klas też są fajne elitki xD Ja narazie zajmuje sie craftem a gdy już mam dosyć chodzenia i ścinania drzew, rwania krzaków czy walenia w skałe robie jakieś questy ^^

No no troche sie znacie :P