OSRS czy RS?
Z kilka lat temu próbowałem OSRS i w sumie po przejściu tutoriala nie wiedziałem co dalej robić xD Napisze ktoś w skrócie co ciekawego można tam robić? Jest jakiś ciekawy endgame? Jakieś dungeony czy coś? Jak w ogóle wygląda sprawa z contentem? Jest co robć czy raczej w kółko to samo? No i jak w obu wersjach z dostarczaniem nowej zawartości przez twórców? Dają rade?
Teraz widzę, że na OSRS jest ponad 100tys graczy online i powiem, że jestem trochę w szoku, że tyle osób w to gra
Runescape czy Old School Runescape? Warto?
tylko osrs. RS3 to tragedia.
contentu jest tyle, że nie wiadomo za co sie zabrać możliwości jest wiele.
ponad 100k osób online z tego powodu ze nie ma lepszego mmorpg na rynku aktualnie.
Same questy to dziesiątki godzin zabawy nie wspominając o umiejętnościach przy których trzeba spędzić setki godzin jedną z ciekawszych jest np Thieving nabija się ją przez okradanie npc ale nie zawsze się to udaje więc czasami w czape dostaniesz
inną ciekawą umiejętnością jest też Hunter pozwala ona łapać zwierzątka ^^ przy tej grze nie ma jak się nudzić samo zwiedzanie świata to zabawa
oczywiście kiedyś było jakoś fajniej bez ge gdzie spędzałeś kilka h czasu na samo przygotowanie przedmiotów do zadań np swojego pierwszego Dragon Slayer quest’a ahh te czasy kiedy zbierało się deski na wildzie i ktoś cie zabił xD