Runescape i Wurm - gry dla casuali?

Od jakiegoś czasu interesuję się tymi dwoma tytułami, aczkolwiek nie wiem, który jest bardziej casualowy. Jeśli moglibyście pomóc byłbym bardzo wdzięczny ;)

Definitywnie Runescape jest bardziej casualowy, jeżeli chodzi Ci o grę Wurm Online. W Wurmie gra solo jest niemożliwa.

Tak, chodziło mi o Wurm Online. A czy muszę kupować membera do Runescape jeśli chcę w pełni poczuć grę? Bo jestem maturzystą i nie chce no-life'ić, a jedynie grać od czasu do czasu, więc nie jestem przekonany co do płacenia za gry w takiej sytuacji ;)?

Tak, gra bez membera jest dość ładnie ograniczona. Narazie spróbuj grać bez kupowania dopóki nie poczujesz takiej potrzeby.

ale i tak member nie jest aż taki drogi... jedyne 23 zł miesięcznie.

A znacie może coś nieco zbliżonego do Runescape? Czy nawet innych nie próbować i brać się za niego ;)?

Raczej nie znajdziesz gry zbliżonej do mechaniki Runescape. Ta gra jest wyjątkowa i unikalna na swój sposób.

Okej, dzięki za pomoc. Postarać się zgłębić tajniki RS :D Można zamknąć :)

Ja mam pytanie odnośnie RS czy można tam kupić membera za kasę zdobytą w grze?

Z tego co wiem nie ma takiej opcji :)

Nie ma takiej opcji.

Na polecenie autora temat zamykam.

Od jakiegoś czasu interesuję się tymi dwoma tytułami, aczkolwiek nie wiem, który jest bardziej casualowy. Jeśli moglibyście pomóc byłbym bardzo wdzięczny ;)