Od jakiegoś czasu interesuję się tymi dwoma tytułami, aczkolwiek nie wiem, który jest bardziej casualowy. Jeśli moglibyście pomóc byłbym bardzo wdzięczny
Runescape i Wurm - gry dla casuali?
Definitywnie Runescape jest bardziej casualowy, jeżeli chodzi Ci o grę Wurm Online. W Wurmie gra solo jest niemożliwa.
Tak, chodziło mi o Wurm Online. A czy muszę kupować membera do Runescape jeśli chcę w pełni poczuć grę? Bo jestem maturzystą i nie chce no-life'ić, a jedynie grać od czasu do czasu, więc nie jestem przekonany co do płacenia za gry w takiej sytuacji ?
Tak, gra bez membera jest dość ładnie ograniczona. Narazie spróbuj grać bez kupowania dopóki nie poczujesz takiej potrzeby.
ale i tak member nie jest aż taki drogi... jedyne 23 zł miesięcznie.
A znacie może coś nieco zbliżonego do Runescape? Czy nawet innych nie próbować i brać się za niego ?
Raczej nie znajdziesz gry zbliżonej do mechaniki Runescape. Ta gra jest wyjątkowa i unikalna na swój sposób.
Okej, dzięki za pomoc. Postarać się zgłębić tajniki RS Można zamknąć
Ja mam pytanie odnośnie RS czy można tam kupić membera za kasę zdobytą w grze?
Z tego co wiem nie ma takiej opcji
Nie ma takiej opcji.
Na polecenie autora temat zamykam.
Od jakiegoś czasu interesuję się tymi dwoma tytułami, aczkolwiek nie wiem, który jest bardziej casualowy. Jeśli moglibyście pomóc byłbym bardzo wdzięczny