Runescape Polska społeczność

Siemanko , racji tego ,że runescape w końcu doczekał się swojej koronacji na steamie ,chciałbym sprawdzić czy dany tytuł dalej przyciąga tak jak kilka lat wstecz za wczasów walk klanowych armi polskiej,dragon hunters itd,itp jestem wieloletnim weteranem tej gry ,ale nie miałem z nią styczności jakoś od 2015 czy tam 14 roku , może jest jakaś polska społeczność ,która już gra ,albo chciałaby rozpocząć przygodę z tą grą i na nowo uczyć się mechaniki ,robiłem kilka podejść do Olda ale masa tam cziterów i to już raczej nie ten sam klimat , ponadto jagex ukarał mnie perma banem za 99woodcuting w tydzien :rofl: z racji tego ,że rynek gier w tym roku jest dość płytki ,warto może założyć jakiegoś discorda i zebrać jakiś zgrany zespół ogrywam również lige na dość amatorskim poziomie mogę pograć w csa,coda,cokolwiek jeżeli dany temat już jest i taka społeczność istnieje odeślijcie mnie a temat zamknę , co do ludzi nie mam żadnych zastrzeżeń faceci,kobiety w każdym wieku ,byleby bez rejdza i głupiego pierdu pierdu lubię się pośmiać ,ale nie lubię przechwalstwa :smiley: Pozderki