Runescape

Witam Was.

Pisze do Was z prośba a własciwie pytaniem: Jak jest z populacja na serverach Runescape ? Czy jest tam coś co daje przewage nad F2P-owcami ? Czy warto zaczynać grać? Wiem ,że gra to legenda i ostatnio została usprawniona w nowy silnik graficzny dzięki czemu twórcy ja odświeżyli. Dziękuje za odpowiedzi :)

Znaleść to się znajdą jacyś ludzie ale tłumami bym tego nie nazwał raczej ;) Spróboj, sam się przekonasz najlepiej...

Populacja w Runescape jest duża, pustkami nie świeci. W tym momencie na serwerach gra ponad 50 tyś graczy, w szczytowych momentach nawet koło 150 tysięcy. Gra jest niestety bardzo ograniczona dla graczy, którzy będą chcieli grać za darmo. Bardzo duża cześć kontentu jest zablokowana i aby można było cieszyć się grą w 100% potrzebny jest tzw. member czyli konto premium, które jest tanie w porównaniu do reszty gier. Czy warto zaczynać? Oczywiście, obecnie na rynku mmo jest bardzo mało interesujących tytułów, a możliwe że w Runescape zostaniesz na dłużej.

Z tego co kojarze to gra sporo ludzi. Premium na początku nie jest zbyt potrzebne ale poźniej warto się na nie zdecydować. Mimo wszystko jest bardzo tanie - jak ja grałem to kosztowało jakieś 23zł smsem na miesiąc, więc niewiele w porównaniu do tego co daje. Radzę spróbować :)

Dziekuje za odpowiedz. Mysle ze zaczne grac bo bardzo mnie ciekawi. Jeszcze raz dzieki .

Witam Was.

Pisze do Was z prośba a własciwie pytaniem: Jak jest z populacja na serverach Runescape ? Czy jest tam coś co daje przewage nad F2P-owcami ? Czy warto zaczynać grać? Wiem ,że gra to legenda i ostatnio została usprawniona w nowy silnik graficzny dzięki czemu twórcy ja odświeżyli. Dziękuje za odpowiedzi :)