Runy pomozcie

Siema,

mam 4 strony run. Teraz chcę je zapełnić, jakoś to już zrobiłem ale sam nie wiem czy dobrze.. Pragnę aby doświadczeni gracze mi doradzili.

WSZYSTKIE RUNY CHCĘ POD SOLO TOPA!

Poniżej podam wam link i proszę o ustosunkowanie się, co jest dobrze a co źle.. Ostatnia (4) strona jest zrobiona tak o, na pewno na zmianę. Ale jak ? Nie mam pojęcia.. Pomocy..

Chodzi mi o to, żebym za pomocą tych 4 stron mógł grać wszystkimi lub większością champów na Solo Topa bez wątpliwości, że mogę mieć lepsze lub mam do bani runy..

Mam nadzieję, że pomożecie. Czekam na odpowiedź, dzięki!

Oto link: http://www.lolking.net/summoner/euw/24540225#profile

-Na drugiej stronie Quintessence zamieniłbym na full Ap albo na 2 full ap a jedna magic pene

-Skoro mówisz że czwarta jest do zmiany to ci polecę żebyś Marki zrobił flat ad a quintessence flat hp albo hp/lvl seale i glyphy zostaw (Flat hp early , hp/lvl late)

Take dwie uwagi.

Pozdrawiam

ja ci doradzę rzucić runy na armor pene w cholerę i kupić więcej dmg bo teraz jest dużo armor pene z speców

Archo a wtedy ta 4-ta strona run na jakie postacie by była na przykład?

Zależy bo jak wypierdzieli wszystkie armor pene to jak bedzie grał J4 to nie będzie robił zupełnie dmg w eraly. A jak J4 się nie nafeedujesz w eraly to potem kupa jesteś.

Arris

-Renekton

-Riven

-Udyr

-Lee Sin

-Olaf

etc.

Ale to nie chodzi na jakie twoje postacie. Bo runy się robi do zboostowania Cię na początku żebyś miażdżył swojego rywala na TOPie.

PS. Sorry za post pod postem.

ja ci powiem tak że dzisiaj runy armor pene nie są potrzebne , a ta 4 gdy będziesz miał zamiast armor pene to będzie na wszystko dosłownie AD

Rozumiem, ale myślałem, że lepsze są takie jak mam na 1szej lub 3ciej stronie.. Wiesz, full attck i arm pene.

Ja już sam nie wiem jakie by były najodpowiedniejsze eh.

dokup do full atk i będziesz łatwo na start się farmić utrzymywać i jak jebniesz to zabijesz :P

ale Eustachy mam juz strone run pod full atck, strona 3. To full atck runy + m.res i arm.

Ja zamienilbym na kazdej stronie flat m.res na per lvl poniewaz na poczatku duza i tak nie daja a per lvl w mid / late bedzie lepiej

Siema,

mam 4 strony run. Teraz chcę je zapełnić, jakoś to już zrobiłem ale sam nie wiem czy dobrze.. Pragnę aby doświadczeni gracze mi doradzili.

WSZYSTKIE RUNY CHCĘ POD SOLO TOPA!

Poniżej podam wam link i proszę o ustosunkowanie się, co jest dobrze a co źle.. Ostatnia (4) strona jest zrobiona tak o, na pewno na zmianę. Ale jak ? Nie mam pojęcia.. Pomocy..

Chodzi mi o to, żebym za pomocą tych 4 stron mógł grać wszystkimi lub większością champów na Solo Topa bez wątpliwości, że mogę mieć lepsze lub mam do bani runy..

Mam nadzieję, że pomożecie. Czekam na odpowiedź, dzięki!

Oto link: http://www.lolking.net/summoner/euw/24540225#profile