Witam,
Ogólnie jakiś czas temu była promocja świąteczna i był w cenie 6euro (z 14e). Po wczorajszym update gra jest już strasznie stabilna - a średnio 1 na miesiąc jest duży update nie wspominając o ciągłych fixach. Wraz ze znajomym zabraliśmy się za tytuł i powiem szczerze że to nie jest już ten sam spooky crap jaki był we wczesnej alphie. W porównaniu do ARK nie biegamy za zwierzętami by wrzucać w nie owoce i mięso - tylko za ludźmi którzy spokojnie farmią .
Wczoraj był WIPE i ogólnie nie ma już braków w kamień czy drewno więc można spokojnie grać. Na G2A gra jest za 40zł i powiem że WORTH. To taki pierwszy survival w który rzeczywiście się wciągnąłem, a w parę już przegrałem.
Każdego chętnego zapraszam na kontakt przez steam nONAMEu , gramy na serwerze społecznościowym typu vanilla. Serwer głównie zamieszkany przez naszych rodaków, super admini którzy organizują eventy z nagrodami i pomagają w razie problemu (wilk/niedźwiedź spawni się pod domem i nie można go zabić QQ).
Ogólnie TS możemy załatwić, siedzieliśmy do tej pory we 2 na skype lub ingame voice.
Zapraszam
PS. Przy steam usiądę ~18:00 więc w razie czego serwer - Server for Noobs and Friendly People 24/7 - Procedural Map, 50slotów (będzie zwiększony jak będzie więcej graczy), serwer w Polsce.
Pytajcie o mnie lub Ennorath'a.