RUST - do you feel alone?

Witam,

Ogólnie jakiś czas temu była promocja świąteczna i był w cenie 6euro (z 14e). Po wczorajszym update gra jest już strasznie stabilna - a średnio 1 na miesiąc jest duży update nie wspominając o ciągłych fixach. Wraz ze znajomym zabraliśmy się za tytuł i powiem szczerze że to nie jest już ten sam spooky crap jaki był we wczesnej alphie. W porównaniu do ARK nie biegamy za zwierzętami by wrzucać w nie owoce i mięso - tylko za ludźmi którzy spokojnie farmią :D .

Wczoraj był WIPE i ogólnie nie ma już braków w kamień czy drewno więc można spokojnie grać. Na G2A gra jest za 40zł i powiem że WORTH. To taki pierwszy survival w który rzeczywiście się wciągnąłem, a w parę już przegrałem.

Każdego chętnego zapraszam na kontakt przez steam nONAMEu , gramy na serwerze społecznościowym typu vanilla. Serwer głównie zamieszkany przez naszych rodaków, super admini którzy organizują eventy z nagrodami i pomagają w razie problemu (wilk/niedźwiedź spawni się pod domem i nie można go zabić QQ).

Ogólnie TS możemy załatwić, siedzieliśmy do tej pory we 2 na skype lub ingame voice.

Zapraszam :)

PS. Przy steam usiądę ~18:00 więc w razie czego serwer - Server for Noobs and Friendly People 24/7 - Procedural Map, 50slotów (będzie zwiększony jak będzie więcej graczy), serwer w Polsce.

Pytajcie o mnie lub Ennorath'a.

Co kto lubi, ale jak grasz na serwerze na którym admini organizują eventy i dają nagrody to polecam zmienić serwer jak najszybciej. Grałem na serwerze z eventami. Na tym serwie była grupka, która dobrze ogarniała temat i cisnęła wszystkich w swojej okolicy. Admin przyjemniaczek teleportował do siebie graczy, dał im broń i apteczki i kazał zabić tych graczy.

Z doświadczenia mogę polecić serwery, na których admini są aktywni ale nie grają na swoim serwerze. Dobry admin uprawnienia ma tylko na konsoli, ewentualnie jeśli nagrywa akcje ze swojego serwera no to lata po mapie, ale nie przeszkadza i nie zmienia układu sił.

Jest polski serwer prowadzony przez jakąś dziewczynę, szczegółów nie znam, bo nie grałem; ale ona na tym serwerze nie gra tylko adminuje. Przed wipe grało tam ponad 100 graczy cały czas co jest świetnym wynikiem ja na polskie serwery(dla porównania w starym ruście polskie serwery nie przekraczały granicy 40 osób online).

Admini siedzą w swoim podniebnym domku i sprawdzają czy u graczy wszystko gra prawidłowo. Event był jeden - strzelanina na pustyni z nagrodą 100ammo i karabin maszynowy lub matsy do budowy - wszyscy na równych szansach, 1 apteczka, bandaż i karabin powtarzalny z 40 ammo. Kto przeżył dostawał nagrodę + to co zebrał podczas eventu.

A co do ilości graczy, to w tygodniu jest 30-40graczy a w sobotę/niedziele trudno jest o slot - serwer będzie miał za jakiś czas powiększenie więc bez problemu :)

Bardzo mało osób na tym serwerze jest. Mapa też mała. Na razie zostaję na ASH (chociaż to też słaby serwer). Jak na serwerze będzie średnio 100 graczy i mapa minimum 32km2 to z chęcią tam pogram.

Witam,

Ogólnie jakiś czas temu była promocja świąteczna i był w cenie 6euro (z 14e). Po wczorajszym update gra jest już strasznie stabilna - a średnio 1 na miesiąc jest duży update nie wspominając o ciągłych fixach. Wraz ze znajomym zabraliśmy się za tytuł i powiem szczerze że to nie jest już ten sam spooky crap jaki był we wczesnej alphie. W porównaniu do ARK nie biegamy za zwierzętami by wrzucać w nie owoce i mięso - tylko za ludźmi którzy spokojnie farmią :D .

Wczoraj był WIPE i ogólnie nie ma już braków w kamień czy drewno więc można spokojnie grać. Na G2A gra jest za 40zł i powiem że WORTH. To taki pierwszy survival w który rzeczywiście się wciągnąłem, a w parę już przegrałem.

Każdego chętnego zapraszam na kontakt przez steam nONAMEu , gramy na serwerze społecznościowym typu vanilla. Serwer głównie zamieszkany przez naszych rodaków, super admini którzy organizują eventy z nagrodami i pomagają w razie problemu (wilk/niedźwiedź spawni się pod domem i nie można go zabić QQ).

Ogólnie TS możemy załatwić, siedzieliśmy do tej pory we 2 na skype lub ingame voice.

Zapraszam :)

PS. Przy steam usiądę ~18:00 więc w razie czego serwer - Server for Noobs and Friendly People 24/7 - Procedural Map, 50slotów (będzie zwiększony jak będzie więcej graczy), serwer w Polsce.

Pytajcie o mnie lub Ennorath'a.