[Rust]Tunngle

Na wstepie zaznaczam iz temat ten nie powstaje po to by propagowac piractwo etc.

Witam!

Chcialem ostatnio przetestowac Rusta niestety naprawde jestem teraz w bardzo slabej sytuacji finansowej i nei moge sobie pozwolic na zakup gry na steamie. Jak sie jednak okazalo jest opcja przetestowania gry dzieki platformie tunngle. Jesli jest ktos zainteresowany informacja skad pobrac RUST i co zrobic zeby cieszyc sie gra za darmo prosze pisac na pw. Moglibysmy w sumie zebrac jakas wspolna grupke graczy i na razie swietnie bawic sie na ow darmowej wersji Rust.

P.S Przepraszam za brak poslkich znakow.

Nie wiem czy działa, najwięcej osób go aktualnie ściąga http://thepiratebay.se/torrent/9383639/Rust_[cracked]_[No-Steam]_[ENG]_(2013)_(v19.12.2013)

I co działa? Chętnie też bym przetestował, ale go nie kupie oczekuje na DayZ a obecnie gram Warz.

Tak gra przez tunggle'a dziala jak najbardziej. Mialem problem zeby polaczyc sie z jakims serwerem tylko bez tunggle'a a tak dziala wszystko wysmienicie. Nawet jak na crackowane serwery to nie spotkalem cheatow i do tego ani lagow ani dc przez 2 h gry nie uswiadczylem

Chętnie zagram, jakbyś mógł napisz na privie co i jak :).

Na wstepie zaznaczam iz temat ten nie powstaje po to by propagowac piractwo etc.

Witam!

Chcialem ostatnio przetestowac Rusta niestety naprawde jestem teraz w bardzo slabej sytuacji finansowej i nei moge sobie pozwolic na zakup gry na steamie. Jak sie jednak okazalo jest opcja przetestowania gry dzieki platformie tunngle. Jesli jest ktos zainteresowany informacja skad pobrac RUST i co zrobic zeby cieszyc sie gra za darmo prosze pisac na pw. Moglibysmy w sumie zebrac jakas wspolna grupke graczy i na razie swietnie bawic sie na ow darmowej wersji Rust.

P.S Przepraszam za brak poslkich znakow.