Rust vs Nether

Witam mam pytanko chce kupić którąś z tych gier,nigdy nie grałem w takie tytuły survivalowe i chciałbym sięgnąć waszych opinii która gra jest bardziej grywalna,lepsza,ciekawsza i w której są większe możliwości jakbyście mogli mi przybliżyć obie te gry ich plusy i minusy to byłbym bardzo wdzięczny :)

mod_ico.png
Zły dział, przenoszę. - Might

Mi sie bardziej podobal Nether, grajac w RUSTa ciagle masz wrazenie, ze gra sie zaraz wysypie, ciagle jest mega niedorobiona ;).

Z całym szacunkiem, ale to jakbyś pytał: lepiej strzelić sobie w twarz z dubeltówki czy granatnika. Moim zdaniem nie ma mniejszego zła, obie gry są niebywale monotonne i dam Ci dobrą radę: kup coś innego - szkoda Twoich pieniędzy :)

Zalet nie ma co wymieniać.

Co do Nethera - jest teraz chyba trial darmowy dla wszytkich - zagraj, przetestuj na TRIALU - oceń - nie kupuj.

Z całym szacunkiem, ale to jakbyś pytał: lepiej strzelić sobie w twarz z dubeltówki czy granatnika. Moim zdaniem nie ma mniejszego zła, obie gry są niebywale monotonne i dam Ci dobrą radę: kup coś innego - szkoda Twoich pieniędzy Zalet nie ma co wymieniać. Co do Nethera - jest teraz chyba trial darmowy dla wszytkich - zagraj, przetestuj na TRIALU - oceń - nie kupuj.

Nie lubisz tego typu gier, to nie wypowiadaj się. W rusta gra się całkiem przyjemnie, mimo tony bugów w fazie alpha. Znajdziesz sobie kogoś do gry to nie pożałujesz wydanej kwoty. Co prawda gra faktycznie może zrobić się monotonna, ale z czasem wracasz do niej na nowo :)

Powiem tak: o Ruście myśl jak o berdziej rozbudowanym minecrafcie, a o Netherze jak o CoDzie z elementami survivalu.
Obie gry posiadam, i przyznam, że Nether jakoś bardziej mnie ciągnie.

Witam mam pytanko chce kupić którąś z tych gier,nigdy nie grałem w takie tytuły survivalowe i chciałbym sięgnąć waszych opinii która gra jest bardziej grywalna,lepsza,ciekawsza i w której są większe możliwości jakbyście mogli mi przybliżyć obie te gry ich plusy i minusy to byłbym bardzo wdzięczny :)

mod_ico.png
Zły dział, przenoszę. - Might