Rust

Witam wszystkich mam pytanie wie ktoś z was gdzie mogę zdobyć klucz do gry RUST ? .

Chyba , ze ktoś ma na oddanie to byłbym bardzo wdzięczny .?

Klucz na forum można zdobyć poprzez konkursy Garrego, takie jak "Narysuj rysek na kartce", gdzie trzeba coś narysować z RUsta, inaczej nie dostaniesz. :)

I nie, wątpię, żeby Ci ktoś oddał.

kupie<3

Ja mam konto, i na razie jest świetne, najlepsze elementy budowania domków, każda część osobno, okna, drzwi, schody, itp :D

Jak ktos gra w playrust to prosze o kontakt gg-3441556. Cel wiadomy gra w grupie. Samemu mi sie juz zdeko nudzi :( a pozatym mam stracha biegac :)

XD Ja mam konto, dziś lub jeszcze w tym tygodniu zamawiam lepszy PC, bo tu Rust nie idzie :)

Gdy będzie wszystko gotowe dam znać . :)

jeżeli mówimy o grze playrust.com to mógłbym sprzedac konto za sms ( 4.92 PLN) lub doładowanie do orange 5 zł

Posiada ktoś może teraz klucz do tej gry ?

Ktoś może posiada jeszcze konto na oddanie? Ponieważ chciałbym zagrać ze znajomym a on niestety nie posiada konta.

Rust jest świetny, zdecydowanie najlepszym elementem jest bugowanie się komuś na chatę przez ścianę i okradanie ze wszystkiego co ma.

Przeciez tego juz dawno nie ma ;p chyba ze znowu cos zwalili, zreszta, wkoncu to alfa jeszcze, dluga droga przed nimi ale gra idzie w dobrym kierunku :)

Naprawili już to i można grac normalnie :). Najlepsze jest to ,że nie da się już okradać ludzi przez ściany.

Jak coś to pytanie o konto dalej aktualne :)

Macie do kupienia teraz na playrust/buy klucze. Pula 100 kluczy jest w sumie codziennie od, chyba, 250$ i licznik cały czas spada. Zazwyczaj gdy dojdzie do 40 - 35$ to kluczy już nie ma. Na serwerach już po 200 - 300 osób siedzi :).

Ja mogę jedno konto oddać za PSC albo PayPlaya :>. Mam je jeszcze z przed zamknięcia bety, więc dostęp mam zapewniony. Jeśli chcecie to możecie sprawdzić. nick Sramzes.

Nie róbcie ze mnie debila, da się bugować w niektóre ściany, 2 dni temu owaliłem chate jakiemuś noobowi więc wiem co mówie :D

To właśnie ty jesteś noobem jak przy pomocy bugów kogoś okradasz.

Niech sobie wykorzystuje te bugi... Ale jak już skończy się bawić, to niech zgłasza to do twórców gry. Poza tym, ten nowy model... Naprawdę muszę oglądać tyle siusiaków :(?

Zaglądnołem tutaj w celu oddania komuś konta, ale niestety nie wiem czemu pisze mi, że jest zbanowane jak zagrałem tylko raz na początku gry :(. Nic chęci były.

Skrytek, czytalem na forum, że konta nieaktywne są banowane, przynajmniej te ktore nie zostaly zrobione na samym poczatku gry ;p Trudno, ale dzięki za chęci :)