Siema ! Grał już ktoś w to?
Jak to tam wygląda?
Dacie rade jakoś bardziej opisać i może nawet porównać Rust?
Co przyciąga, co odrzuca itd itd
Dzięki z góry
Jak to tam wygląda?
Dzięki z góry
w Rusta gram już pół roku jest to genialna gra z naciskiem na grę drużynową samemu szybko się nudzi
+ budowanie schronienia ogólnie pojęty survival
+ wiele ścieżek jakie możemy przyjąć możemy się bunkrować, zostać bandytą, zrobić sobie dom na skarpie ledwo widoczny, łączyć się w potężne 20 osobowe grupy i robić rajdy na innych graczy walki klan vs klan to dużo emocji i naprawdę świetna zabawa
+ klimat
+ masa serwerów z różnymi ustawieniami
+masa różnych zabaw wymyślanych np na zasadzie czystki że od 18-21 wszelkie chwyty dozwolone itp
+ tracisz całe inventory jakie masz na sobie po śmierci
+ gra bez przerwy rozwijana małe update praktycznie co tydzień max 2
+ słuchają graczy i te rozwiązania testują ewentualnie je usuwają lub usprawniają
- Bandy grieferów i killerów latają tylko żeby uprzykrzać grę innym
- na początku trudna
- duża ilośc deadów może zniechęcić
- co jakiś czas znajdują kolejnego duping bug i robią wipe:)
mam też na sprzedaż konto, sprzedają ponieważ mam 2. Konto kupowałem jak jeszcze po 50$ chodziły:)
zawsze moga Cie okrasc ze wszystkiego co miales w domu gimbaza od razu morduje wszystko co sie rusza sam gowno osiagniesz.
Niby "za udzial w beta testach daja darmowy klucz" z chęcią bym przygarnął jeden, jeśli komuś się znudziło, no i a klucz dostał
mam też na sprzedaż konto, sprzedają ponieważ mam 2. Konto kupowałem jak jeszcze po 50$ chodziły:)
To za Alphe się płaciło?
Gierka kosztuje 20$* teraz, to raczej watpie zeby ktokolwiek ci za freeko oddał. Sam teraz aktywowalem na steamie dopiero
*Będzie kosztować
grałem w CBT i nie wyslali mi klucza..
zaloguj sie na konto Tam masz opcje generuj klucz.
Niby "za udzial w beta testach daja darmowy klucz" z chęcią bym przygarnął jeden, jeśli komuś się znudziło, no i a klucz dostał To za Alphe się płaciło?
ja zapłaciłem jak i jakieś 20k innych osób wtedy miało być tak że Ci co byli na alphie robią wylot jak będzie release to wiele osób kupiło + chciałem wesprzeć rozwój Rusta. i tak do końca nie wiadomo czy darmowych kont nie usuną ja mam nadzieję że usuną ale to tylko subiektywna opinia
Czyli opłaca się to kupić ?
no ja nie żałuję. Tylko do teraz się zastanawiam po co 2 konta kupiłem i teraz sprzedaję 1 za 3 razy mniej
Słuchajcie grałem w Bete rusta, ale gdzie dokłądnie mam się zalogować. Na oficjalnej streonce rusta nie ma zbytnio gdzie W sensie żeby dostać kluczyk
jak grałeś w betę to jesteś jedyny to nadal alfa:D i jeśli grałeś przed wakacjami to w czasie wakacji usunęli 10k kont nieaktywnych
pisze jak byk na stronie, że stara wersja strony jest pod adresem http://old.playrust.com, tam kliknij zakładkę steam key na której wygenerujesz klucz
gra świetna, na początek polecam serwery max loot* żeby nauczyć się grać
na początku wydaję się prosta i nudna, ale szybko się rozkręca takie smaczki jak rads set i medykamenty obniżające rad żeby szukać po miastach najlepszych przedmiotów, walka o supply, które są zrzucane z samolotów i wiele więcej
grałem dopiero 5h więc mogłem coś lekko przeinaczyć ;P
*wypadają lepsze rzeczy i ogólnie jest znacznie łatwiej poznać świat
A jak tam wygląda sprawa z Rustem jeżeli chodzi o zapamiętywanie naszych osiągnięć?
Wychodzimy z gry i potem od nowa ?
Będzie ktoś w stanie to tak konkretnie opisać?
Dzięki z góry
A jak tam wygląda sprawa z Rustem jeżeli chodzi o zapamiętywanie naszych osiągnięć?Wychodzimy z gry i potem od nowa ?Będzie ktoś w stanie to tak konkretnie opisać?Dzięki z góry
Każdy server posiada własną bazę postaci, więc Twój postęp jest zapisywany na danym serverze. Kiedy zalogujesz się ponownie powinieneś mieć wszystkie przedmioty i pojawić się w tym samym miejscu, w którym się wylogowałeś.
i teraz najważniejsze! Po wylogowaniu z gry nasza postać "śpi" - co to oznacza?
Mówiąc pół żartem to że musimy się dobrze schować bo ktoś może nas znaleźć i zabić, co za tym idzie zabrać cały dobytek. Najlepiej w takim razie wylogować się gdzieś w skałach lub w swoim domu zabezpieczonym odpowiednio drzwiami[najlepiej metalowe bo da się je zniszczyć tylko C4]
Mam nadzieję że udało mi się jakoś wytłumaczyć.
Ps. od czasu do czasu servery są czyszczone(ang. wipe) z uwagi na wchodzące patche i naprawy bugów - mapa jest ładowana od nowa i wszystko tracimy.
DZIĘKI WIELKIE ;D O TO CHODZIŁO ! DOBRA ! JUTRO KUPUJE ! JAKO IŻ DAY Z NIE BĘDZIE MI ŚMIGAĆ NA LAPTOPIE TO POKUSZE SIĘ WŁAŚNIE NA RUSTA
Rust cholernie zre karte graficzna, gra jest zoptymalizowana fatalnie, najlepiej przetestuj od kogos czy Ci to w ogole pojdzie. Gra dobra na pare dni, poznie nudzi robienie w kolko kilku rzeczy.
Kupiłem tego Rusta i odpalam, a tu wtf !
nie moge się połączyć z serwerami , do ani jednego mnie nie wpuściło
coś się dzieje tam na grze czy to u mnie problem? ogarnia ktoś?
Jak to tam wygląda?
Dzięki z góry