Już miałem przygotowaną „wiązankę” dla Perfect World Entertainment odnośnie IP bloka dla wschodnioeuropejskich krajów, ale o dziwo... wszedłem dzisiaj do Rusty Hearts, tak jak wielu naszych rodaków. Czyżby panowie z PWE ugięli się pod presją tysiąca (niezbyt cenzuralnych) komentarzy? Wszystko na to wskazuje, co j...
Rusty Hearts jednak bez IP bloka dla Polski? Ja gram, a wy?
ta nie ma ip blocka chyba dla nikogo z eu ;-)
po buncie graczy po północy zostały wyłączone serwery na około godzinę,
o 2:04 naszego czasu zostały ponownie uruchomione tym razem bez blokad
zatem radujmy się i korzystajmy z tego "dobrobytu"
pomimo że serwer zlokalizowany jest w usa [chyba na zachodniej części] to nie odczułem żadnych lagów
questy są miłe, a dungi można robić solo - przynajmniej te na początku [nawet wersja hard]
na pewno spodoba sie fanom dmc,
pozdrawiam
Znam PWI i raczej jak coś graczom nie pasuje to i nawet IP Blocka odblokują czemu? Kasa to najważniejsze.Jednak ciesze się że będę mógł pośmigać bo czekałem od dawna.Więc do zobaczenia w grze
na prawdę niezła gierka ;-) polecam
mam nadzieję że poziom dungów będzie rósł, bo jak na razie soluje wszystko i jeszcze mam rank SSS
chociaż zauważyłem że w full pt więcej expa się dostaje, w rezultacie szybszy exp ^^
mój nick w grze Purakushi gram tym ziomkiem z sword/axe ;-)
Guru skąd ta pewność że bez IP blocka hmm? dużo ludzi nie może się zalogować! Coś mi tu śmierdzi.
Edit.Pobrałem i też nie mogę się lognąć PW zrobił gówno szczerze
nie ma żadnego gówna,
przypominam że to CB i bez klucza nie zalogujesz się
Akurat klucze mam aż 3 i udało mi się zalogować.Cofam to co napisałem.Gra dobra przebija Divine Souls i kilka innych gier tego typu.
Misael, jak masz trzy kluczyki, to może dał byś jeden dla biednego Koyiro, z dobrego seca?, please
Hmm.Piszę jak byk że są to klucze Dla Znajomych i ja się tego trzymam a przy tym niespecjalnie za tobą przepadam więc NIE!
Ołk
nie przesadzajcie że nie ma kluczy w necie
trzeba tylko poszukać
mogę się z kimś założyć że spokojnie jeszcze dzisiaj znalazłbym z 9k keyów
Już miałem przygotowaną „wiązankę” dla Perfect World Entertainment odnośnie IP bloka dla wschodnioeuropejskich krajów, ale o dziwo... wszedłem dzisiaj do Rusty Hearts, tak jak wielu naszych rodaków. Czyżby panowie z PWE ugięli się pod presją tysiąca (niezbyt cenzuralnych) komentarzy? Wszystko na to wskazuje, co j...