Rusty Hearts jednak bez IP bloka dla Polski? Ja gram, a wy?

Już miałem przygotowaną „wiązankę” dla Perfect World Entertainment odnośnie IP bloka dla wschodnioeuropejskich krajów, ale o dziwo... wszedłem dzisiaj do Rusty Hearts, tak jak wielu naszych rodaków. Czyżby panowie z PWE ugięli się pod presją tysiąca (niezbyt cenzuralnych) komentarzy? Wszystko na to wskazuje, co j...

Wyświetl pełny artykuł

ta nie ma ip blocka chyba dla nikogo z eu ;-)

po buncie graczy po północy zostały wyłączone serwery na około godzinę,

o 2:04 naszego czasu zostały ponownie uruchomione tym razem bez blokad

zatem radujmy się i korzystajmy z tego "dobrobytu"

pomimo że serwer zlokalizowany jest w usa [chyba na zachodniej części] to nie odczułem żadnych lagów

questy są miłe, a dungi można robić solo - przynajmniej te na początku [nawet wersja hard]

na pewno spodoba sie fanom dmc,

pozdrawiam

Znam PWI i raczej jak coś graczom nie pasuje to i nawet IP Blocka odblokują czemu? Kasa to najważniejsze.Jednak ciesze się że będę mógł pośmigać bo czekałem od dawna.Więc do zobaczenia w grze

na prawdę niezła gierka ;-) polecam

mam nadzieję że poziom dungów będzie rósł, bo jak na razie soluje wszystko i jeszcze mam rank SSS

chociaż zauważyłem że w full pt więcej expa się dostaje, w rezultacie szybszy exp ^^

mój nick w grze Purakushi gram tym ziomkiem z sword/axe ;-)

Guru skąd ta pewność że bez IP blocka hmm? dużo ludzi nie może się zalogować! Coś mi tu śmierdzi.

Edit.Pobrałem i też nie mogę się lognąć PW zrobił gówno szczerze

nie ma żadnego gówna,

przypominam że to CB i bez klucza nie zalogujesz się

Akurat klucze mam aż 3 i udało mi się zalogować.Cofam to co napisałem.Gra dobra przebija Divine Souls i kilka innych gier tego typu.

Misael, jak masz trzy kluczyki, to może dał byś jeden dla biednego Koyiro, z dobrego seca?, please :(

Hmm.Piszę jak byk że są to klucze Dla Znajomych i ja się tego trzymam a przy tym niespecjalnie za tobą przepadam więc NIE!

Ołk :(

nie przesadzajcie że nie ma kluczy w necie

trzeba tylko poszukać

mogę się z kimś założyć że spokojnie jeszcze dzisiaj znalazłbym z 9k keyów

Już miałem przygotowaną „wiązankę” dla Perfect World Entertainment odnośnie IP bloka dla wschodnioeuropejskich krajów, ale o dziwo... wszedłem dzisiaj do Rusty Hearts, tak jak wielu naszych rodaków. Czyżby panowie z PWE ugięli się pod presją tysiąca (niezbyt cenzuralnych) komentarzy? Wszystko na to wskazuje, co j...

Wyświetl pełny artykuł