Rusty Hearts "The channel is too busy at the moment. Please select another channel."

Wie ktoś co się dokładnie dzieje z Rusty Hearts?

Gdy próbuję wybrać kanał wyświetla mi taką informację jak powyżej, a kanał jest tylko jeden.

Pełno ludzi na głównym forum już z tego powodu płacze.

jak placza na forum, to znaczy, ze blad, czekaj cierpliwie

wiem, ze podobnie bylo w WoI i okazalo sie, to blad z login serwerem

Po nazwie można stwierdzić że channel jest pełny ;D choć możliwe że zmniejszyli i testują jakiś błąd który został przez gracza zreportowany

w RH kanal full, nie te czasy, niestety

w RH kanal full, nie te czasy, niestety

czyli rozumiem że dosyć mało ludzi gra i za bardzo się nie opłaca wracać? xD

a jeszcze co do tematu to przeczytałem w innej grze że też mieli Channel busy i potem okazało sie że naprawiali błędy, możliwe że z RH dzieje sie to samo,

grac sie oplaca, ale gierka zyje tylko z okazji wieczorow i weekendow, do 12:00-14:00 na serwerze EU masz totalne pustyki, nawet PvP sobie nie znajdziesz

Przepraszam, za offtop, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Co wy na to, żeby założyć jakąś gildię z forum ? I grać z tymi ludźmi ? Bo ja też odszedłem z powodu małej liczby osób ; c

@up

to by mało dało ;< mi sie wydaje że nas naprawde nie wielu by było, a szybko by większość przestała grać ... bo tak sami ciągle te same dungeony pvp tylko ze sobą i to wszystko ...

Cóż, to pozostaje mi jedynie czekać aż to naprawią.

Co do gildii z forum... to wątpię aby wypaliło, jak z jakąkolwiek gildią z tego forum.

Ale w przypadku gdy miałby ktoś ochotę wspólnie pograć czy nawet zacząć to ja zawsze chętny.

Jest nas jak na razie 4, może poczekajmy chwilę, a ktoś jeszcze się odezwie ? ;)

Ja jestem chętny ;)

@EDit a dziala juz ;p ?

Działa już.

Wie ktoś co się dokładnie dzieje z Rusty Hearts?

Gdy próbuję wybrać kanał wyświetla mi taką informację jak powyżej, a kanał jest tylko jeden.

Pełno ludzi na głównym forum już z tego powodu płacze.