Rusty Hearts

Mam problem dotyczący Rusty Hearts , otóż nie wiem gdzie naprawić item .. ;/ Pytałem się anglików mówili , że u blacksmitha więc do niego poszedłem , a tam nie było opcji typu "Repair Item" tylko "Item Craft/Upgrading" "Weapon Store" i "Chat" .. ;/

Itemki naprawiasz w sklepach:) Weapon Store, Armor Store itp. Także przy końcu każdego dungeonu jest opcja "Dungeon Store", gdzie można naprawić i sprzedać itemki:)

u blacksmitha też na 100% można, wiem że jak grałem na CB to naprawiałem u niego,

była opcja żeby wszystko na raz od razu uszykować ;)

Aha .. a powiecie może jak to naprawić .. bo nie ma takiej opcji jak "Repair ..." lub coś podobnego -,-

Z tego co pamiętam w okienku kupna/sprzedaży jest ikonka, która służy naprawie. Wprost napisanego 'repair' nie ma :)

Z tego co pamiętam w okienku kupna/sprzedaży jest ikonka, która służy naprawie. Wprost napisanego 'repair' nie ma

Oo dzięki ;D Temat do zamknięcia

Mam problem dotyczący Rusty Hearts , otóż nie wiem gdzie naprawić item .. ;/ Pytałem się anglików mówili , że u blacksmitha więc do niego poszedłem , a tam nie było opcji typu "Repair Item" tylko "Item Craft/Upgrading" "Weapon Store" i "Chat" .. ;/