Rusty Hearts?

Czołem ludziska!, zapraszam was do wspólnej gry w grę produkcję studia Perfect World, pod tytułem Rusty Hearts.

Jeśli jeszcze nie wiecie, czym jest omawiany tytuł, tutaj jest stronka główna http://rustyhearts.perfectworld.com/

Najbardziej odpowiada mi gra od początku.

Rozmiar teamu nie jest ważny, może i być jedna osoba.

Zainteresowani, pisać tutaj.

PS:Najchętniej zagrał bym dzisiaj, ok. 20:00.

Ja byłbym zainteresowany, jednakże dopiero od wtorku, ponieważ nie ma mnie teraz w domu (odwiedziny rodziny) i nie mam dostępu do neta (piszę z fona). Ofc zaczynał będę od zera, nie mam nawet chara, brałem tylko idział w CBT. (;

Ja się pisze mam grę od dziś. Jak odpowiada ci mój wiek (15lat). To mogę zagrać o grze nie wiem praktycznie nic.

też bym zagrał tylko że ja mam 30+ lvl (chyba)

Wujaszek powiesz jaką klasą się fajnie gra taki fighter duże dmg i fajne skille. Jak byśmy sklepali team to mogę robić za supporta, buffera jeśli takowa postać istnieje.

moge zagrać ale nie wiem czy mi sie nie znudzi

O, widzę sporo chętnych, ale to dobrze (:

@Bleezys, mój download skończy się za jakąś godzinę, może półtorej, więc możemy zagrać dzisiaj.

Ja też za dużo nie wiem, grałem trochę w CBT, i było całkiem fajnie (szczególnie w party).

Napisz jak się skończy ja czekam xD

typowego supporta nie ma, ale jest angela magic sword, on ma heal i jakies buffy ale nie polecam typowego supporta bo jest zbedny

kazda postac ma fajny styl gry, ja osobiscie gram angela pod scythe, czyli magiem

polecam ci najwyczajniej frantza, melee warrior, dosc wytrzymaly i ma troche magii

ja bd grac tudem

Najlepiej, to piszcie na GG:39248984, bo strasznie mi internet laguje.

EDIT:Dobra pobrane!

Ja tak ? Ekipa przetrwała ? Celowo pisze teraz jak już wszyscy ochłonęli :P Właśnie sobie instaluję RH i szukam osoby sprawdzone które także pograłyby sobie 4fun, jakiś komunikator głosowy mile widziany, tylko napiszcie jaki ponieważ muszę ściągnąć [wczoraj robiłem sobie formata].

Czołem ludziska!, zapraszam was do wspólnej gry w grę produkcję studia Perfect World, pod tytułem Rusty Hearts.

Jeśli jeszcze nie wiecie, czym jest omawiany tytuł, tutaj jest stronka główna http://rustyhearts.perfectworld.com/

Najbardziej odpowiada mi gra od początku.

Rozmiar teamu nie jest ważny, może i być jedna osoba.

Zainteresowani, pisać tutaj.

PS:Najchętniej zagrał bym dzisiaj, ok. 20:00.