Rusza sprzedaż kart przedpłaconych z Riot Points

"Nie lubicie zakupów za pomocą kart płatniczych, albo nie przepadacie za płatnościami przez SMSy?

Mamy dla was dobrą wiadomość: właśnie ruszyła sprzedaż kart przedpłaconych z doładowaniami Riot Points.

Dzięki nim możecie szybko i wygodnie uzupełnić fundusze na swoim koncie League of Legends.

Karty dostępne są w sieciach sprzedaży: Komputronik, EMPiK i HDS na terenie całej polski (lista sklepów będzie się cyklicznie powiększać, już wkrótce karty pojawią się w nowych sieciach).

Dzięki karcie przedpłaconej, będziecie mogli doładować swoje konta na kwotę o wartości 40PLN oraz 80PLN.

Karta doda fundusze bezpośrednio do waszego konta i będziecie mogli je wykorzystać do zakupu skórek, bohaterów oraz wszystkich innych przedmiotów dostępnych w sklepie PVP.net.

By wykorzystać zakupioną kartę, zalogujcie się do League of Legends, wejdźcie do sklepu, wybierzcie zakładkę „Kup RP”, wybierzcie opcję „Prepaid Cards” i w odpowiednim polu wpiszcie numer, który widnieje na karcie."

Skopiowano z http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/riot-games/announcements/rusza-sprzedaz-kart-przedplaconych-z-riot-points

Jak wam się podoba rozwój riot games w tym kierunku?

Czy zdarzyło się wam przepłacać za smsy?

Co powiecei na temat braku kwoty 20 zł?

nareszcie, bardzo się cieszę. Kupno takiej karty w sumie bardziej cieszy niż płatność psc czy przelewem :)

Uwaga, zażartuję.

Teraz na imprezach licealnych za "usługę" bedzie można płacić nie tylko gotówką czy drinkami, ale także prepaidami z LoL'a.

Uwaga, zażartuję.Teraz na imprezach licealnych za "usługę" bedzie można płacić nie tylko gotówką czy drinkami, ale także prepaidami z LoL'a.

Dobrze że uprzedziłeś, bo bałem się iż to tak na poważnie.

Ciekawe czy jak kupię w polszy ów kartę to czy w Hameryce będę mógł sobie konto doładować.

Ciekawe czy jak kupię w polszy ów kartę to czy w Hameryce będę mógł sobie konto doładować.

bez problemu, ja kupując w Niemczech normalnie aktywowałem ją w Polsce.

@up

Chodzi o to, że amerykański serwer.

Noo ciekawe rozwiązanie, brakuje jeszcze tylko takich kart do steama i google play, bo w większych krajach nie ma z nimi problemu.

Up

Karty Google play są dostępne.

Co do samej możliwości mi to rybka i tak wolę Paypal'a bo niemalże ruszać tyłka ( lenistwo...) :)

@Avitus

Wiem, że jakieś 2 lata temu nie mogłem doładować konta EU prepaidami z US, więc raczej w drugą stronę będzie działać podobnie.

@AvitusWiem, że jakieś 2 lata temu nie mogłem doładować konta EU prepaidami z US, więc raczej w drugą stronę będzie działać podobnie.

Napiszę do tych buraków i się dowiem. Przy odrobinie szczęścia dostanę ich kochaną copypaste.

"Nie lubicie zakupów za pomocą kart płatniczych, albo nie przepadacie za płatnościami przez SMSy?

Mamy dla was dobrą wiadomość: właśnie ruszyła sprzedaż kart przedpłaconych z doładowaniami Riot Points.

Dzięki nim możecie szybko i wygodnie uzupełnić fundusze na swoim koncie League of Legends.

Karty dostępne są w sieciach sprzedaży: Komputronik, EMPiK i HDS na terenie całej polski (lista sklepów będzie się cyklicznie powiększać, już wkrótce karty pojawią się w nowych sieciach).

Dzięki karcie przedpłaconej, będziecie mogli doładować swoje konta na kwotę o wartości 40PLN oraz 80PLN.

Karta doda fundusze bezpośrednio do waszego konta i będziecie mogli je wykorzystać do zakupu skórek, bohaterów oraz wszystkich innych przedmiotów dostępnych w sklepie PVP.net.

By wykorzystać zakupioną kartę, zalogujcie się do League of Legends, wejdźcie do sklepu, wybierzcie zakładkę „Kup RP”, wybierzcie opcję „Prepaid Cards” i w odpowiednim polu wpiszcie numer, który widnieje na karcie."

Skopiowano z http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/riot-games/announcements/rusza-sprzedaz-kart-przedplaconych-z-riot-points

Jak wam się podoba rozwój riot games w tym kierunku?

Czy zdarzyło się wam przepłacać za smsy?

Co powiecei na temat braku kwoty 20 zł?