Witam mam takie pytanie czy ruszy mi L2 PL na tym sprzęcie ?
Procesor: AMD Athlon™ II P320 Dual-Core Processor, 2x 2.10GHz
Ram: 4GB
Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD5470 1GB
System: Windows 7 Home Premium
Nie trybie tego pytania wogóle… Gra sprzed prawie 10 lat więc sam sobie odpowiedz na to pytanie^^
Na tym pograsz nawet w tere i aiona. Pytanie zbędne ale odp ci... Pograsz na Full detalach.
Niby sprzed 10, ale ciągłe aktualizacje, zmiany, modyfikacje, nowe wersje itd itp powodują, że gra znacznie zwiększyła swoje wymagania w porównaniu do wersji początkowych.
Natomiast tak czy srak pójdzie na takim sprzęcie bez żadnego problemu. Koniec, kropka.
dobra dzięki pobrałem L2 i mam problem jak chce uruchomić to pisze Konserwacja techniczna serwery OFF ?
Wejdź na stronę oficjanlna lub forum i poczytaj na ten temat. Zapewne jest co tygodniowa przerwa techniczna, czyli nic wlk. Odczekaj swoje i graj :-]
dzięki można zamknąć ;p
Ja jedynie jeszczę dodam iż L2, to nie takie jednoznaczne. Bo nikt nie napisał o opytmalizacji gry, więc może ciąć. Bo ta nie stoi na najwyższym poziomie, można poczytać co nie co. Ludzie z lepszym sprzętem mają kłopoty z grą, jednym chodzi gorzej, drugiemu lepiej.
A to już sprawa dysku, L2 wymaga aktualnie dysku SSD, wtedy znikną scinki, których nie powinno być.
Wejdź na stronę oficjanlna lub forum i poczytaj na ten temat. Zapewne jest co tygodniowa przerwa techniczna, czyli nic wlk. Odczekaj swoje i graj :-]
Po prostu serwer nie chodzi, bo oficjalny start ma być jutro według tego co ostatnio podano.
[EDIT]
Po raz 12412412421412 przełożono start, ale w końcu mamy oficjalne dane. Wtorek, godzina 15.00 I lecimy z tym koksem.