Ruszy ? ( tak dla pewności )

Ruszy na low będziesz miał zapewne z 5fpsów ;)

A na komputerze który spaliłem przez przypadek bo zabrakło mu dojścia do powietrza

Tak ściślej rzecz ujmując, bez powietrza to by się komputer nie zapalił :)

Co do GTA4 masz rację, MysleWiecJestem dopie**olil porównaniem... nie ma co. GTA4 do GW2 - mistrz.

Autorze tematu, czekam na relacje, gdyż niesamowicie ciekawi mnie, czy da się grać na sprzęcie z taką specyfikacją.

Pozdrawiam :)

Na bardzo podobnym procku 2x2.1 i gf9800gt (512) udalo sie odpalic na normalnych ustawieniach (średnio-niskie) z 40 fpsami poza miastem.

Tu nawet nie chodzi o spalenie takie spalenie tylko po prostu komputer sie nagrzał jak psi syn i w tym momencie wylaczenia komputera gdy juz nie ma chlodzenia to wszystko sie potopilo na karcie graficznej :P zaczolem sie intersowac naprawieniem takich rzeczy ;). i tak naprawdę wystarczy teraz jak to na discowery robia wrzucic komputer owiniety blaszana folia do mikrofali na 200 stopni :D i wiciagnac i cieszyc sie ze dziala haha, ale juz go sprzedalem niestety ;)

A wytłumaczył mi to gościu w serwisie po znajomości który uprzedził na przyszłość by uważać bo często dają papier że karta wymieniona, a nic nie wymienili tylko podgrzali ja do tego stopnia ze luty się pozalewały tak jak wczesniej ( by byly przejscia ) i komputer jak nowy :P

Przyznam dziwne ale co tam.

Ale podawajcie odpowiedzi lepiej normalne, ze by nie bylo spamu bo sie zaczyna powoli.

Kup grę, spal lapka, odeślij mi dane do konta.

Tu nawet nie chodzi o spalenie takie spalenie tylko po prostu komputer sie nagrzał jak psi syn i w tym momencie wylaczenia komputera gdy juz nie ma chlodzenia to wszystko sie potopilo na karcie graficznej zaczolem sie intersowac naprawieniem takich rzeczy . i tak naprawdę wystarczy teraz jak to na discowery robia wrzucic komputer owiniety blaszana folia do mikrofali na 200 stopni i wiciagnac i cieszyc sie ze dziala haha, ale juz go sprzedalem niestety A wytłumaczył mi to gościu w serwisie po znajomości który uprzedził na przyszłość by uważać bo często dają papier że karta wymieniona, a nic nie wymienili tylko podgrzali ja do tego stopnia ze luty się pozalewały tak jak wczesniej ( by byly przejscia ) i komputer jak nowy Przyznam dziwne ale co tam.Ale podawajcie odpowiedzi lepiej normalne, ze by nie bylo spamu bo sie zaczyna powoli.

To się nazywa pseudo reballing, jednak spoiwo po takim zabiegu traci swoje właściwości przewodzące i kartą można się cieszyć przez parę dni, póki się znowu nie sp***doli. Do zrobienia normalnego reballingu potrzebna jest stacja bga, która pozwala na wymianę wszystkich lutów na nowe (między płytką a chipem są takie kuleczki ze spoiwa :) ), która nie jest tania i wiele serwisów jej nie ma dlatego korzystają z suszarek, piekarników, czy innego gówna, daltego jak już serwis proponuje nam reballing, należy się zapytać, czy mają stację bga (zawsze mogą skłamać :) )

Tak btw...GW2 działa na dx9 ;)

O widze ktoś się zna hehe to kolejny dowód, że warto wsadzić kompa do mikrofali jak przestaje działać :D, a to ze dziala na sx9 to prawda

Czy GW2 ruszy na moim sprzęcie.

Parametry:

Procesor:Intel® Pentium® CPU 2GhZ x2

Ram: 4GB

Grafa: NIvidia Geforce 310M

Już kiedyś o to pytałem, lecz wtedy nie było jednoznacznej odp. Mam nadzieje, że teraz tak nie będzie i ktoś odpisze.

Na stronie jest podane, że na minimum mi pójdzie.