Ty Ty Ty ;D nie obrażaj bo sam dobrze do końca nie gadasz
bo twierdzisz, że GTA 4 nie odpali, a powiem ci tak.
Na większości sprzętów na których testowałem GW2 można tylko śnić o Gta4, a Gw2 chodziło i grało się normalnie (oczywiście o ustawieniach parametrów w grze nie musze nic dodwac bo wiadomo ze low)
A na komputerze który spaliłem przez przypadek bo zabrakło mu dojścia do powietrza przez dłuższy czas nawet nie mogłem pomarzyć o odpaleniu GTA SA na max detalach co jest oczywiście dziwne, a GW2 pięknie chodziło na 15 fpsach i się komputer ani nie grzał, ani nie zwieszał, ani głośno nie chodził.
Różnie to bywa jednak z pewnymi teoriami i przekonaniami bo prawdę mówiąc co raz bardziej zaczynam zauważać, że GW2 jest dziwną grą pod względem wymagań sprzętowych i trudno komuś doradzić czy gra zadziała czy nie.
Jedynym wyjściem z tej sytuacji jest po prostu kupienie i odpalenie gry i albo w co nie wierze się człowiek zawiedzie, albo ucieszy co jest bardziej prawdopodobne na chwile obecną
I jak dodałeś tam , że to jest laptop to proszę bardzo... oświecę cię i dodam, że na około 10/12 komputerów tylko 1 był komputerem stacjonarnym
, a tylko na jendym laptopie gra nie pochasała, ale to już byla totalna porażka, a nie laptop
A dla ciekawskich aktualnie gram w GW2 na (laptopie) o takich parametrach:
Karta graficzna ATI Mobility Radon GD 4650
Procesor Intel ® Core™2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz 2.10 GHz
Zainstalowana pamięć (RAM) 4,00 GB
Windows 7 Ultimate
Service Pack 1
Typ systemu 64 - bitowy system operacyjny
To może komuś pomorze bo tak wszyscy doradzają , a może po prostu warto podac dane komputera na ktorym gra chodzi,
Na tej maszynce wyciągam do 40 fps
i powiem szczerze , że na stacjonarnym komputerze o wiele lepszych parametrach fpsów było tyle samo