ehh a wiecie ze GTX980Ti Sli jest tylku ciut lepsze od GTX1080,k praktycznie znikoma roznica. RX480 w crossfire nawet polowy wydajnosci nie osiagnie gtx'a 1080.
Rx 480
Dying, GTX980 w SLI jest tylko ciut lepsze, a nie 980 ti Taka mała różnica
@DyingLight ja nie zakladam niczego i naprawde chcialbym aby to AMD stało się wiodącą firmą w dziedzinie kart graficznych i procesorów. Jednak przez pryzmat ostatnich lat patrze na to co głosi AMD z przymrużeniem oka.
Nie zapominajmy, ze miniaturyzacja idzie do przodu i wielce prawdopodobne jest, ze rozwiązania technologiczne AMD pozwolą im osiągnąć parametry zbliżone do Nvidii. Poczekamy zobaczymy.
Ja tez mogę teraz ogłosić i powiedzieć, ze w przyszłości stworze grę, która pobije WoWa. Pytanie tylko czy uwierzycie mi na słowo?
Tak wiec dyskutujmy ale niczego nie zakładajmy jeśli jeszcze tego nie ma na rynku.
Tez trzymam mocno kciuku za AMD, ale mnie interesuje tylko model RX470 o ktorym nic nie wiemy.
ehh a wiecie ze GTX980Ti Sli jest tylku ciut lepsze od GTX1080,k praktycznie znikoma roznica. RX480 w crossfire nawet polowy wydajnosci nie osiagnie gtx'a 1080. ehh a wiecie ze GTX980Ti Sli jest tylku ciut lepsze od GTX1080,k praktycznie znikoma roznica. RX480 w crossfire nawet polowy wydajnosci nie osiagnie gtx'a 1080.
Po1 jaki crossfire juz pisalem ze jest too technologia Explicit Multiadapter (pozwalajaca na laczenie nawet 2 innych karty od producenta mozna polaczyc GeForce z AMD dzieki DX 12)
</p><p>
Wielu ma karty AMD i nie narzekaja i wcale nie odstaje od nvidi jak tu wielu tak pisze... GTX 980 TI byla ogloszona najmoniejsza karta ale too nie czyni ich liderem na liderami nie do przebicia ...
</p>
</p><p>
</p>
Pogadamy jak karta zostanie wydana i too jeszcze 19 dni ..
Spokojnie @majster008 Nvidia już o to zadba aby ich karty nie współpracowały dobrze z AMD Bo po co tracić na sprzedaży swoich kart?
Ciekawe RX 480 w cenie r380x ma byc lepsza od GTX 970 i R390 oraz 380x
To dopiero jest informacja jest na co czekac amd nie zawiodly
Premiera kart nvidia przed nami Amd tez zaczal uchylic wiecej szczegolow na temat swoich nowych kart