Czat jak zwykle w formie Kappa
༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ
Czat jak zwykle w formie Kappa
༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つBLUB BLUB BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ
Na rybkę się gapię... ale ten czat to... to bym kurka połowę tam pozabijał
Na rybkę się gapię... ale ten czat to... to bym kurka połowę tam pozabijał
Widzę żę pan nowy, witamy na Twitchu, będę pana przewodnikiem.
Fajny opis:
Grayson has been playing for around 135 hours. Last time I checked, Grayson had acquired his first Pokemon, a charmander named AAAABBK and defeated his first opponent, the rival's squirtle!
Myślę, że dożyje czasów turniejów psów w Street Fightera.
Mała zmiana, guziki są pomieszane więc rybka już chyba na zewnątrz wyszła.
ლ(ಠ益ಠლ) FUCKINGᅠ SWIMᅠ GRAYSON ლ(ಠ益ಠლ)
Widzę żę pan nowy, witamy na Twitchu, będę pana przewodnikiem.
Proszę nie zapominać:
= Grey Face (no space)
Niech ona wyjdzie z tego miasta, grrrrrrrrrr.
Rybka prawie wyłączyła grę ;D jaki doping był ustawił się kursor na EXIT i wszyscy na chacie downnn! downnnn!
ITS 5 AM. WHAT AM I DOING WITH MY LIFE
ლ(ಠ益ಠლ) FUCKING ლ(ಠ益ಠლ)ᅠ SWIMᅠ GRAYSON ლ(ಠ益ಠლ)ᶦ ˢʷᵉᵃʳ ᵗᵒ ᵍᵒᵈ ᶦᶠ ᵃᶰʸ ᵒᶠ ʸᵒᵘ ᵐᵒᵗʰᵉʳʳᶠᵘᶜᵏᵉʳˢ ᶜᵒᵖʸ ᵃᶰᵈ ᵖᵃˢᵗᵉ ᵗʰᶦˢ ʸᵒᵘ ʷᶦᶫᶫ ᵇᵉ ᶦᶰ ˢᵉʳᶦᵒᵘˢ ᵗʳᵒᵘᵇᶫᵉ
Grayson is love, Grayson is life
WE NEED MOAR FISHES IN THE FISHBOWL
COMMUNICATE WITH THE CHAT YOU DAMN FISH
GET HIM OUT OF THE WATER, HE CAN'T BREATH!!!
GET BIGGER BOWL PLS AND FILTER PRESS 1 IF OYU WANT FILTER FOR FISH
![]()
Nie wierzę w to co widzę.
Ale co mi tam. Chwilę temu rybka zapisała grę.
Teraz grzebie w opcjach ![]()
"Grayson is love, Grayson is life"
Haha, zapoczątkowałem ten tekst XD
Stairs or sushi
o, znowu Grayson gre zapisał
150 godzin wychodzenia z domu, szkoda że przespałem ten epicki moment
@up widać że z ciebie d*pa a nie fan grejsona XD
a tak powaznie, w ciagu tych 150 godzin wyszedl z domu, bo wybral juz charmandera i pokonał rivala,
charmander nazywa aaaaaabbbbk czy cos takiego
raz nawet pokazał jego staty
aktualnie zmienia opcje, szybkosc przewijania tekstu zmienił na slow bo trudno mu sie czyta
Spokojnie, ja mam cały czas streama odpalonego i co chwilę sprawdzam co z Greysonem.
haha, ale w sumie gra, tyle ze z bardziej "zywym" zwierzeciem bylaby jeszcze bardziej zabawna
Gosciu wydaje mi sie ze wybral rybke bo on (grayson) jest 24/7 i nikt sie nie przyczepi ze jest wykorzystywany
Przykladowo taki kotek pogralby 5 minut i by sie znudzil
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ EXIT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ EXIT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ EXIT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ EXIT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ EXIT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
haha, ale w sumie gra, tyle ze z bardziej "zywym" zwierzeciem bylaby jeszcze bardziej zabawnaGosciu wydaje mi sie ze wybral rybke bo on (grayson) jest 24/7 i nikt sie nie przyczepi ze jest wykorzystywanyPrzykladowo taki kotek pogralby 5 minut i by sie znudzil
O ile dobrze się orientuję to dzieło kobiety.
http://motherboard.vice.com/read/an-exclusive-interview-with-the-fish-playing-pokemon
Ale mój angielski kulawy mogę się mylić
GRAYSON IS GETTING A UPDATE
O ile dobrze się orientuję to dzieło kobiety.http://motherboard.vice.com/read/an-exclusive-interview-with-the-fish-playing-pokemonAle mój angielski kulawy mogę się mylić
Masz racje, ale tylko po części ^^
Stworzyli to babka i facet
Grayson 2014-2014[*] Rest in Peperoni