Rybka gra w pokemony

http://fi.twitch.tv/fishplayspokemon

Haha, zmiażdzyło mnie.

Swoją drogą, założe sie że jakby grała w LoLa to by rozwaliła ludzi z brązu XD

Myślałem, że na internecie widziałem wiele rzeczy.... tego się nie spodziewałem, czekam na kota grającego twitchem w lola :D.

Ja czekam na kota grającego twitchem w Street Fighter(albo w QWOP).

Już myślałem,że po memie z Doge widziałem wszystko.

10 min temu było 2 tysiące oglądających, teraz jest 10 tysięcy :D

Komentarze na twitchu: "Polska rżądzi","Polska przejmuje tą rybe" i tym podobne...ale dlaczego wszyscy nienawidzą polaków?!Przecie to normalny kraj jest!

up nikt nienawidzi polaków?

zgadza sie cebula jest, ale to samo w kazdym kraju, ot choćby dzisiaj miałem taką sytuacje z cebulakami niemieckimi, wlasnie takie bzdury pisali i ani slowa po angielsku nie rozumieli, ale nie o tym temat

w ciagu ostatnich 20 min rybce udalo sie zejsc po schodach, jednak zrezygnowala i wrocila na pietro XD

13k oglądających

heh kiedy oglądałem godzinę temu była 3 kroki dalej, 13k oglądających zwykli streamerzy wymiękają przy rybce hahaha :D.

komentarz mi wcieło?

14k oglądających

Hahahhahahah

Grayson has been playing for around 135 hours. Last time I checked, Grayson had acquired his first Pokemon, a charmander named AAAABBK and defeated his first opponent, the rival's squirtle!

(Grayson has been playing since the very start and selected his own name from one of the preset ones!)

Hahhahah, ale ludzie maja pomysly ; p. Ogladam od 3 minut i ona jest w tej pierwszej lokacji, w pokoju reda. Wyjdzie z niego kiedys? -.=

RYBKA WYSZLA Z POKOJU !!!!111oneone hype hype

i tak ma ona większego skilla, od ludu z tego portalu xD

15k online i rybka śpi xD

Ten kanał dostał od kogoś reporta :o

22k stream trwa dalej rybka jest już całkiem daleko(jak na rybkę xD).

Ciekawe czy ta ryba zagra w Pokemon X/Y bo strasznie daleko zaszła.

Oglądam tylko żeby pośmiać się z czatu xD

༼ つ ◕_◕ ༽つ STAIRS OR SUSHI ༼ つ ◕_◕ ༽つ

To chyba złota rybka, if you know what i mean..

Prawie 600tys oglądających!! LOL

Ciekawe czy zdąży wyjść z domu przed końcem streama, 595k osób zajrzało na streama nowa gwiazda internetu :D.

peak 24.5k oglądających

༼ つ ◕_◕ ༽つALL HAIL KING GRAYSON BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つALL HAIL KING GRAYSON BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ༼ つ ◕_◕ ༽つALL HAIL KING GRAYSON BLUB BLUB༼ つ ◕_◕ ༽つ