Rycerze Zodiaku, czyli Saint Seiya Online

Witam,

Jak tam?

Ktoś juz testował?

Jak wrażenia?

Wg Was będzie to hit czy gniot?

Osobiście wczoraj wieczorem potestowalem ten tytuł na wersji TW czyli Tajwańskiej.

Zacznę od początku jak przebiegał proces instalacji.Mimo krzaczowatosci bez trudu ogarnalem wszystkie dostępne opcje, o dziwo cały proces przebiegł bez problemu, następnie wystarczyło spaczowac grę opcja P2P która wyskoczy jako jedna z opcji wyboru. Włala gotowe.

Aha jeszcze jedno... Nazwa folderu z gra musi mieć europejskie znaki, wiec krzaczki usuwamy i zostawiamy OL. Lub online w zależności jaka mieliśmy końcówkę. Wreszcie mogłem odpalić grę :)

Jakie wrażenia ?

Mega !

Grafika oczywiście mangowa odzwierciedla kultowe anime w 100%.

Naprawdę przyjemna dla oka:D

Jeśli chodzi na optymalizacje...

... Jest za***ista ! Nawet na moim gf9500gt chodzi płynnie. Z tego co zauważyłem gra ma duży nacisk na fabule i cut scenki. Scenki pojawiają się często i nawet czasami mamy wpływ na ich przebieg wciskając odpowiedni klawisz.

Muzyka i dźwięk oczywiście bazuje na anime wiec cigle czujemy klimat.

Sterujemy nasza postacią standardowo czyli wsad+myszka. Niestety dalej mamy do czynienia z targetowcem z możliwością uniku/roll.

Oklepany target nadrabiaja świetnie wyglądające skille ! Płynne i efektowne.

Pewnie macie pytanie jak wykonywać questy skoro nie znamy języka?

Mamy wbudowany Quest trackera i wszystko jasne. Gra nie jest trudna i póki co nie jest wymagająca lecz jej prostota i klimat przyciągają.

Na razie wbilem 10lv postaci Andromeda i jestem zadowolony, dziś bd kontynuuowal moja przygodę z tym tytułem.

Piszcie do mnie pw jeśli macie pytania. Zagramy razem.

Ps. Uwierzcie ze krzaczki wogole nie przeszkadzają, a jeśli jesteście kumaci to nawet ogarnięcie statystyki i skille.

Ps2. Aktualnie jestem w pracy, korzystam z telefonu wiec mogę odp z opóźnieniem.

Pozdrawiam

z tego co widziałem na forum zebrała się ekipa do tej gry i ogarnęli nawet zangielszczenie :) tym tematem odpowiedziałeś na wszystkie moje nadchodzące pytania, gdyż też chciałem zagrać w tę grę :)

Zrobiłem to z myślą forumowiczach ^^

Jeśli chodzi o zangielszczenie to nic nie zmieni, ale jak ktoś chce to proszę bardzo.

Ja tam dobrze się czuje grając na krzakach.

Po za tym patch zangielszczajacy jest uszkodzony i czekamy na Fix.

Oczywiście ekipa będzie jedna na tym forum, poprostu chaotycznie i w skróci opisałem grę, a im więcej info ns ten temat tym więcej ludzi się przyciągnie.

Liczę na zdecydowanych graczy bo wersje azjatyckie nie są dla dzieci i nerwusow.

Jakis tsik? ;] bo chętnie pogram, Rycerze zodiaku to bajka mojego dzieciństwa :D które było jakieś 13 lat temu ;p

Jesteś rocznik 89'?:D

Ts jest:D

w dziale inne gry mmo jest temat o TSW w który też pogrywam,

W temacie jest info o moim tsiku:]

Lecz kanał powstanie jak wrócę z pracy :]

Jesteś rocznik 89'?

dokładnie :D jak dzisiaj wrócę zacznę ściągać i piszę się na weekend :D

Witaj w klubie :]

Ja ze stycznia ^^

W weekendy to mogę grać jak moja zasnie hehe czyli koło 23 :]

Jeśli chodzi o pobieranie to tylko 6gb a transfer leci Full laczem:]

Może po pracy zrobię dikladna solucje jak się zarejestrować i pobrać grę oraz jak ja uruchomić.

Wiem kolega nero podał link do rejestracji lecz nic po za tym... Aaa fakt podał istotne kody ID które są obowiązkowe przy założeniu konta. Tak czy siak koło 17 zajmę się tym.

no to czekam ;] z pracy wracam okolo 19 to ogarnę :D

Planujesz juz kim zagrasz?

Pegaz? Dragon? Andromeda? Może kimś innym?

Taka Ciekawostka.

Kreator postaci jest ubogi lecz nie można narzekac:]

Ciekawe jest to ze wybierany tam nasza datę urodzenia lub jakakolwiek inna datę oraz wybieramy sobie jednego ze złotych rycerzy. Hmn co to może znaczyć? Może możemy awansować z brązowego rycerza na srebnego a następnie na złotego? Kto wie ^^

Dodam ze upg. Eq wpływa na jego wygląd !

Raczej preferuję dragona :D mój ulubieniec ;p o właśnie ciekawiła mnei ta sprawa z eq :D

A fabuła i questy, jest jakieś powiązanie + jak z nazwami itemów, chyba nie wmówicie mi, że gracie nie rozumiejąc kompletnie niczego

jak podacie link czy cos gdzie mozna pobrac patch zangielszczajacy to chetnie do was sie przylacze :)

Pisałem wyżej ze fabuła jest pokazywana w cut scenkach wiec nie ma problemu.

Za niedługo Perfect World wyda ta grę po angielsku to Pan będzie mógł jeszcze bardziej się zagłębić w fabule czytając jak i oglądając filmiki/przerywniki.

Przypomnę ze tracker ułatwia nam grę w tych krzaczkach.

Aktualnie patch jest w obróbce. Muszą go naprawić wiec zostaje czekać i giercowac na krzakach. Nazwy itenow napewno będą powiązane z anime, lecz póki co uzbrojmy się w cierpliwość.

ok dzieki za informacje :)

Moim zdaniem lepsza z jednych gier. Wyśmienita fabuła.

Witam,

Jak tam?

Ktoś juz testował?

Jak wrażenia?

Wg Was będzie to hit czy gniot?

Osobiście wczoraj wieczorem potestowalem ten tytuł na wersji TW czyli Tajwańskiej.

Zacznę od początku jak przebiegał proces instalacji.Mimo krzaczowatosci bez trudu ogarnalem wszystkie dostępne opcje, o dziwo cały proces przebiegł bez problemu, następnie wystarczyło spaczowac grę opcja P2P która wyskoczy jako jedna z opcji wyboru. Włala gotowe.

Aha jeszcze jedno... Nazwa folderu z gra musi mieć europejskie znaki, wiec krzaczki usuwamy i zostawiamy OL. Lub online w zależności jaka mieliśmy końcówkę. Wreszcie mogłem odpalić grę :)

Jakie wrażenia ?

Mega !

Grafika oczywiście mangowa odzwierciedla kultowe anime w 100%.

Naprawdę przyjemna dla oka:D

Jeśli chodzi na optymalizacje...

... Jest za***ista ! Nawet na moim gf9500gt chodzi płynnie. Z tego co zauważyłem gra ma duży nacisk na fabule i cut scenki. Scenki pojawiają się często i nawet czasami mamy wpływ na ich przebieg wciskając odpowiedni klawisz.

Muzyka i dźwięk oczywiście bazuje na anime wiec cigle czujemy klimat.

Sterujemy nasza postacią standardowo czyli wsad+myszka. Niestety dalej mamy do czynienia z targetowcem z możliwością uniku/roll.

Oklepany target nadrabiaja świetnie wyglądające skille ! Płynne i efektowne.

Pewnie macie pytanie jak wykonywać questy skoro nie znamy języka?

Mamy wbudowany Quest trackera i wszystko jasne. Gra nie jest trudna i póki co nie jest wymagająca lecz jej prostota i klimat przyciągają.

Na razie wbilem 10lv postaci Andromeda i jestem zadowolony, dziś bd kontynuuowal moja przygodę z tym tytułem.

Piszcie do mnie pw jeśli macie pytania. Zagramy razem.

Ps. Uwierzcie ze krzaczki wogole nie przeszkadzają, a jeśli jesteście kumaci to nawet ogarnięcie statystyki i skille.

Ps2. Aktualnie jestem w pracy, korzystam z telefonu wiec mogę odp z opóźnieniem.

Pozdrawiam