Witam,
Jak tam?
Ktoś juz testował?
Jak wrażenia?
Wg Was będzie to hit czy gniot?
Osobiście wczoraj wieczorem potestowalem ten tytuł na wersji TW czyli Tajwańskiej.
Zacznę od początku jak przebiegał proces instalacji.Mimo krzaczowatosci bez trudu ogarnalem wszystkie dostępne opcje, o dziwo cały proces przebiegł bez problemu, następnie wystarczyło spaczowac grę opcja P2P która wyskoczy jako jedna z opcji wyboru. Włala gotowe.
Aha jeszcze jedno... Nazwa folderu z gra musi mieć europejskie znaki, wiec krzaczki usuwamy i zostawiamy OL. Lub online w zależności jaka mieliśmy końcówkę. Wreszcie mogłem odpalić grę
Jakie wrażenia ?
Mega !
Grafika oczywiście mangowa odzwierciedla kultowe anime w 100%.
Naprawdę przyjemna dla oka:D
Jeśli chodzi na optymalizacje...
... Jest za***ista ! Nawet na moim gf9500gt chodzi płynnie. Z tego co zauważyłem gra ma duży nacisk na fabule i cut scenki. Scenki pojawiają się często i nawet czasami mamy wpływ na ich przebieg wciskając odpowiedni klawisz.
Muzyka i dźwięk oczywiście bazuje na anime wiec cigle czujemy klimat.
Sterujemy nasza postacią standardowo czyli wsad+myszka. Niestety dalej mamy do czynienia z targetowcem z możliwością uniku/roll.
Oklepany target nadrabiaja świetnie wyglądające skille ! Płynne i efektowne.
Pewnie macie pytanie jak wykonywać questy skoro nie znamy języka?
Mamy wbudowany Quest trackera i wszystko jasne. Gra nie jest trudna i póki co nie jest wymagająca lecz jej prostota i klimat przyciągają.
Na razie wbilem 10lv postaci Andromeda i jestem zadowolony, dziś bd kontynuuowal moja przygodę z tym tytułem.
Piszcie do mnie pw jeśli macie pytania. Zagramy razem.
Ps. Uwierzcie ze krzaczki wogole nie przeszkadzają, a jeśli jesteście kumaci to nawet ogarnięcie statystyki i skille.
Ps2. Aktualnie jestem w pracy, korzystam z telefonu wiec mogę odp z opóźnieniem.
Pozdrawiam