Rysik dla smartphone'a?

Witam. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem jakiegoś rysika do telefonu. Jako, że jednak się na tematyce nie znam, chciałbym zadać parę dosłownie pytań:

1. Najzwyczajniej w świecie: działa to?

2. Jeśli na powyższe odpowiedź brzmi "tak", to jesteście w stanie coś polecić?

Rysik pragnie mi się ze względu na to, że chętnie bym się pozbawił z jakimś digital paintingiem na telefonie, niestety palec okazuje się zbyt gruby - nieprecyzyjny i przysłania widok, od strugania go raczej się powstrzymam ze względów oczywistych. Mój sprzęt to LG Nexus 4, android już 5.0, appka ArtFlow, jeśli to ma jakikolwiek wpływ. A i ważne może się okazać, że mam naklejoną folię na ekran od bodajże 3mk model matte (przeciwko odciskom palców i innemu syfowi).

Nie wiem może coś takiego?

Rysik Caliber Stylus Pen

Znajdź na stronie media marktu, bo nie wiem czemu teraz nie mogę wkleić żadnego linka. ;/

Wygląda bardzo w porządku. W dużej mierze zależy mi właśnie na tej nieszczęsnej końcówce, zaglądając na allegro to same berła praktycznie. Tutaj jeżeli wierzyć fotografii wygląda to lepiej. Cena też wygląda ok - taka, by się nie spłykać ale i nie kupić szmelcu. Jedyny problem jest tej natury, że media mark test na ogół trochę daleko ode mnie lub niezbyt po drodze, ale z tym dam sobie radę. Dzięki wielkie, sprawdzę to^^ Nie mniej nadal czekam na kolejne informacje, propozycje itp.

Witam. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem jakiegoś rysika do telefonu. Jako, że jednak się na tematyce nie znam, chciałbym zadać parę dosłownie pytań:

1. Najzwyczajniej w świecie: działa to?

2. Jeśli na powyższe odpowiedź brzmi "tak", to jesteście w stanie coś polecić?

Rysik pragnie mi się ze względu na to, że chętnie bym się pozbawił z jakimś digital paintingiem na telefonie, niestety palec okazuje się zbyt gruby - nieprecyzyjny i przysłania widok, od strugania go raczej się powstrzymam ze względów oczywistych. Mój sprzęt to LG Nexus 4, android już 5.0, appka ArtFlow, jeśli to ma jakikolwiek wpływ. A i ważne może się okazać, że mam naklejoną folię na ekran od bodajże 3mk model matte (przeciwko odciskom palców i innemu syfowi).