Od ostatnio trochę mi się wieczorami nudziło i skrobnąłem jedną postać w sumie zapamiętaną scenę z DBZ za starych czasów, jedna z moich wtedy ulubionych. W sumie w przeszłości wykonałem dla zabicia czasu z 6 rysunków, ale gdzie one są teraz to ja nie wiem, samego programu używam głównie do obróbek zdjęć. Więc jak jakieś zrobię rysunki choć rzadko, to będę tutaj umieszczał w postaci filmiku, będzie tylko obejmować etapy, bo ja miejsca na dysku nie mam, żeby nagrać długi filmiki, gdzie bym mógł od zera pokazywać. Nie jestem ani utalentowany, ani nie posiadam umiejętności, ale dla zabawy można po bazgrać
Rysunki A/M
nieźle, mimo że wszystko było na wzorówce. teraz zrób coś swojego i wrzuć
Heya. Zrobiłem jakieś 25 rysunków. Nie chciało mi się dodawać po kolei A filmiki dopiero zacząłem wrzucać, chyba z 4 dni, a i tak jeszcze nie wszystko. Większość to tapety, choć tła nie bardzo wybitnie wykonywałem, a właściwie na odpierdziel, a przynajmniej większość. Priorytetem są rysunki, no ale kto wie, może co nie co komuś się przyda. Wszystko jak w pierwszym filmiku, czyli pokazywane na zasadzie warstw. Obecnie 20, Jak nabiorę motywacji, to zrobię kolejne .
Filmiki są w kolejności w jakiej robiłem rysunki, czyli od dołu do góry
Link do profilu. http://www.youtube.com/user/Kirito865/videos
No a na dole dwa ostatnio dodane.
Od ostatnio trochę mi się wieczorami nudziło i skrobnąłem jedną postać w sumie zapamiętaną scenę z DBZ za starych czasów, jedna z moich wtedy ulubionych. W sumie w przeszłości wykonałem dla zabicia czasu z 6 rysunków, ale gdzie one są teraz to ja nie wiem, samego programu używam głównie do obróbek zdjęć. Więc jak jakieś zrobię rysunki choć rzadko, to będę tutaj umieszczał w postaci filmiku, będzie tylko obejmować etapy, bo ja miejsca na dysku nie mam, żeby nagrać długi filmiki, gdzie bym mógł od zera pokazywać. Nie jestem ani utalentowany, ani nie posiadam umiejętności, ale dla zabawy można po bazgrać