Kilka moich bazgrołów (:
Rysunki
Jeśli to faktycznie twoje, to robi wrażenie. Bardzo ładne prace.
No calkiem spoko prace ...
J.Alba?
Świetne prace :]
Dzięki.. (: miło mi to czytać. Tak one wszystkie są mojego autorstwa (:
Bardzo ładne
Rysowane ze zdjęć?
Jak na razie, najlepsze z tych co ludzie ostatnio wrzucają na forum .
Bardzo ładne Rysowane ze zdjęć?
Użyłem zdjęć jako podpórki.. może dlatego, bo nigdzie nie chodziłem do szkoły.. Przy mandze starałem się co nieco zmienić (: i dzięki (:
Nie wazne czy chodziles do szkoly, nawet jakbys chodzil to dobrze jest przerysowywac Trzymasz poziom
Nie ważne, czy to twojego autorstwa czy nie, zawsze jak patrzę na takie rysunki żal mnie ciśnie, że sam tak nie umiem, a jestem zbytnim leniem, by ruszyć dolną część pleców i coś z tym zrobić.
Jeśli są twoje, to bez wątpienia możesz to z pewnością wykorzystać zarobkowo - dostaniesz e$ki, a pewnie też będziesz dumny, że twoje "bazgroły" pozwoliły stworzyć większe dzieło, jak choćby nie szukając daleko gra komputerowa. Kasa i satysfakcja - czego więcej? ;p
Mam wakacje i dużo czasu, więc może poczynię kroki w tym kierunku, by stworzyć coś choćby w ćwierć drogi do tego na szczycie.
Plusik, ładne. d*py nie urywa, ale w dobrym kierunku idzie. Tylko ten pies trochę od czapy, jakby kto inny rysował.
Fakt, możesz sobie zrobić profil na fb na przykład i zgarniać trochę kasy za np. portrety ludzi lub zwierzątek. Masa nic nie potrafiących ludzi tak już robi i coś zarabia, to ty tym bardziej powinieneś/-nnaś : P
Mój wyraz twarzy to " WoOooooW! ".. Szkoda, że ja tak nie potrafię ;_;
Plusik, ładne. d*py nie urywa, ale w dobrym kierunku idzie. Tylko ten pies trochę od czapy, jakby kto inny rysował.Fakt, możesz sobie zrobić profil na fb na przykład i zgarniać trochę kasy za np. portrety ludzi lub zwierzątek. Masa nic nie potrafiących ludzi tak już robi i coś zarabia, to ty tym bardziej powinieneś/-nnaś : P
No cóż.. d*py może nie urywać, bo to rysunki sprzed roku, no prócz Lisanny, która jest z tego roku.. Rysować tak sobie zacząłem hmm, rok, może półtora.. także, wiem że nie ma szału.. rysuję sobie tak dla zabicia czasu (: Jestem zbyt leniwy, by na tym zarabiać.. ale dzięki za opinię (:
No calkiem fajne, podobaja mi sie, ale ze zawsze lubie sie do czegos doczepic, to musze to zrobic i tym razem! Oczywiscie zarzut z d*py wziety, bo na rysunku sie nie znam, wiec nie spojrze na to od technicznej strony, ale jak juz mam sie o czyms negatywnie wypowiedziec, to o tym, ze jestem zawiedziony faktem, iz nie uzywasz swojej wyobrazni, nie wypuszczasz jej na otwarty teren, a potem nie przelewasz tyc hwszystkich obrazow, ktore za soba niesie. Chodzi mi o to, ze szkoda, iz sa to kopie czegos, a nie twoje wlasne pomysly. Ale mowie - nie znam sie na tym, a tak na logike wydaje mi sie, ze pewnie kazdy kto zaczyna, robi to wlasnie w taki, a nie inny sposob - robiac kopie.
I tak mega plus, ladnie to wyglada : )
Biotyna, a ja czekam na twoje prace. Tak z wypowiedzi wynika, co zreszta sam/a zaznaczyles/as, ze sie tym zajmujesz, a wiec jestem ciekaw co plodza twe palce.
Proszę:
@up
No ja muszę przyznać, że mi za to du*ę urwało hehe : )
Też się pochwalę rysunkiem : P
No calkiem fajne, podobaja mi sie, ale ze zawsze lubie sie do czegos doczepic, to musze to zrobic i tym razem! Oczywiscie zarzut z d*py wziety, bo na rysunku sie nie znam, wiec nie spojrze na to od technicznej strony, ale jak juz mam sie o czyms negatywnie wypowiedziec, to o tym, ze jestem zawiedziony faktem, iz nie uzywasz swojej wyobrazni, nie wypuszczasz jej na otwarty teren, a potem nie przelewasz tyc hwszystkich obrazow, ktore za soba niesie. Chodzi mi o to, ze szkoda, iz sa to kopie czegos, a nie twoje wlasne pomysly. Ale mowie - nie znam sie na tym, a tak na logike wydaje mi sie, ze pewnie kazdy kto zaczyna, robi to wlasnie w taki, a nie inny sposob - robiac kopie.I tak mega plus, ladnie to wyglada : )Biotyna, a ja czekam na twoje prace. Tak z wypowiedzi wynika, co zreszta sam/a zaznaczyles/as, ze sie tym zajmujesz, a wiec jestem ciekaw co plodza twe palce.
Kiedyś może zrobię własną pracę jeśli nauczę się gdzie co i jak (: dzięki (: