Witam. Zastanawiam się czy ktoś z was gra w Ryzom? Jak to obecnie wygląda pod względem populacji itp? Polecacie tą produkcję? Jest free z tego co widzę, ale abonament to mus?
Ryzom - ktoś gra?
Pierwszy raz widzę ten tytuł, ciekawie wygląda.
Pojawił się przy premierze WoW'a i został przyćmiony przez "kolosa", który niekoniecznie jest taki super, tylko miał znane uniwersum
Szczerze mówiąc, zainteresowałeś mnie tym tematem. Właśnie pobieram sobie gierkę i sprawdzę na własnej skórze.
To niby dobra gra z systemem znanym z Ultimy, że każda walka wbija nam punkt umiejętności, a nie exp do głównego lvla. Z tego co czytałem to jest darmowa, ale bez abonamentu nie podniesiemy postaci wyżej niż 125 lvl
Dlatego wydaje mi się to interesujące. Trochę czasu spędziłem przy ultimie i przy Mortalu, więc będę miał pewne wymagania, co do tej gry.
Hmm no ciekawe
Też pierwszy raz słyszę o tej grze
Ryzom...
Grałem trochę... chyba ze dwa lata temu... jakoś tak
Wrażenia pozytywne, ale wiadomo, że to kwestia gustu
W związku z tym że twórcy gry udostępnili pełny kod źródłowy, namawiałem mojego kumpla programistę, abyśmy zrobili z tego coś po swojemu, ale nie chciał
Jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania odnoście tej gry, pytajcie tu, może będę potrafił odpowiedzieć, dużo nie grałem, ale jakąś tam wiedzę posiadam na temat gry
Witam. Zastanawiam się czy ktoś z was gra w Ryzom? Jak to obecnie wygląda pod względem populacji itp? Polecacie tą produkcję? Jest free z tego co widzę, ale abonament to mus?