1. Rozwijaj crafty na głównej postaci, z eso+ to sama przyjemność. Nie warto rozdrabniać sie z profesjami na różne postacie, lepiej mieć wszystko na jednej. Takie muły są spoko jak nie masz abonamentu żeby te wszystkie śmieci do craftu na nich trzymać bo to w cholere miejsca zajmuje, po jakimś czasie sam bank nie wystarcza.
2. Moim zdaniem z morrowind czekaj na przecene znowu jakąś, za chyba połowę mniejszą kwote masz eso plus na miesiąc + 1500 crownów i wszystkie dlc, co za tym idzie masa kontentu. Morrowind nie wprowadza nic unikatowego poza battlegroundami co moim zdaniem jest jakąś kpiną(ktoś powie że świetna historia, ja powiem - jak w każdym dlc, wiem bo miałem okazje przetestować). Mam podstawke, cyrodil i orsinum, jutro kupuje premium a nie moge chodzić na battlegroundy bo musze kupić morrowind za 80zł. A jak już ktoś ma tylko podstawke to może zapomnieć o jakiejkolwiek rywalizacji, pozostają tylko duele. Nie mniej z premium masz dostęp do cyroduil tj wielka mapa pvp i miasto w którym są questy i jeszcze lepsze pvp. Jakbym miał kupić morrowind to tylko po to żeby mieć battlegroundy a to sie w tej chwili nie opłaca, bo wciąż mam sporo i jeszcze więcej contentu do zrobienia. Wiec jeżeli nie jesteś napalony na morrowind ze względu na dawne czasy i te arenki, to olej. Premium lepsze. A to tylko kwestia czasu jak morrowind bedzie w pakiecie z premium