Rzucanie zaklęć przez mikrofon

Witam, poszukuję gry, w której się rzuca czary mówiąc zaklęcia do mikrofonu, grałem w to jakoś w wakacje i gra była wtedy w fazie bety. Pamiętam, że jednym z zaklęć było "Let there be light", a drugim "Beam of light". Czy wie ktoś jaki jest tytuł tej gry? Gra była w 3D, widok był z pierwszej osoby, a żeby zacząć czarować trzeba było przytrzymać LPM.

Proszę o pomoc :)

In Verbis Virtus

http://store.steampowered.com/app/242840/

o to o ?

Dokładnie to, dziękuję bardzo za pomoc :)

O wow , przed chwila chcialem zalozyc ten sam temat ale widze ze ktos mysli tak jak ja xD. Thx

Coś czuję, że nie którzy w domu pomyślą że zwariowałem, ale cóż tam muszę to obczaić.

Coś czuję, że nie którzy w domu pomyślą że zwariowałem, ale cóż tam muszę to obczaić.

A na drugi dzień będziesz miał wizytę egzorcysty :P Gierka fajna, ale jak się samemu w chacie mieszka.

O kurcze, początkowo myślałem o co tu kurde chodzi, ale po przeczytaniu całego tematu i obejrzeniu trailerów - też muszę to sprawdzić :P Wygląda co najmniej ciekawie :P

Witam, poszukuję gry, w której się rzuca czary mówiąc zaklęcia do mikrofonu, grałem w to jakoś w wakacje i gra była wtedy w fazie bety. Pamiętam, że jednym z zaklęć było "Let there be light", a drugim "Beam of light". Czy wie ktoś jaki jest tytuł tej gry? Gra była w 3D, widok był z pierwszej osoby, a żeby zacząć czarować trzeba było przytrzymać LPM.

Proszę o pomoc :)