[S]Diablo 3 + RoS blizzard

Sprzedam konto blizzard, Diablo 3 + RoS, cena 60zł do nego, możliwość wystawienia allegro, grane z 10-15h tylko w tym sezonie, możliwość zmiany maila. Lub wymiana na skiny cs go lub konto z inną grą/grami.

bump

bump

bump

Nie spam

To nie wchodź w posta, proste

Może i bym wziął, ale kiedyś kupiłem tu od kogoś konto i gościu odzyskał sobie pod koniec sezonu jak mu paragonów nabilem xD

Dlatego jest opcja allegro, od konta odpięte wszystkie możliwe rzeczy do przywracania

Bo ludzie sa tak naiwni przy kupowaniu ze glowa mala. Kiedys jtos chcial sprzedac konto do gry xxx. Pisze mu ze biore ale potrzebuje jeszcze emaila dopietego lub zamiana na mojego. Ponadto zmiana autoryzacjii na moj nr tel a takze keye wraz z pudelkami itd. A osoba mi odpowiedziala ze pudelek chyba nie ma, a emaila nie moze zmienic (nie wiem czemu) ale bedzie mi przekierowywac emaile i to samo z nr tel… Ide o zaklad ze sa ludzie ktorzy na to przystaja :wink:
Allegro nie jest zadnym gwarantem co do przekazania wlasnosci na stale(bo sprzedawwca bedzie mial np emaila potwierdzajacego przekazanie kluczy ktore sa zgodne np z kluczami na pudelkach) bo regulamin gry wyraznie zakazuje odsprzedazy czy nawet udostepniania danych gry jak np klucze :wink: wiec w najlepszym wypadku konto jest banowane i nikt nie ma dostepu.

To dopisałem że odpięte wszystko co było dodane jak nr telefonu itp, zmiana maila oczywiście, nawet mogę maila z transakcji z g2a dodać z kluczem

bump

bump

bump

Interesuje cie konto battle net z owerwatchem i codem bo4?

raczej podziękuje, nie moje klimaty

bump

bump

bump

Bump, cena 50zł